Εξοπλισμός, τιμές & εκδόσεις του νέου Fiat Panda

Η αναβαθμισμένη έκδοση του δημοφιλούς Fiat Panda είναι πλέον διαθέσιμη για παραγγελίες στην Ελλάδα, με περισσότερο εξοπλισμό και πιο σύγχρονα στοιχεία ασφαλείας και συνδεσιμότητας. Προσφέρεται σε δύο επίπεδα εξοπλισμού, το αρχικό Urban και το πιο πλούσιο και με τονισμένα εκτός δρόμου χαρακτηριστικά Cross. Επίσης, αμφότερα συνοδεύονται από 5 χρόνια εγγύησης μηχανικών και οδικής βοήθειας.

Την κίνηση του αναβαθμισμένου Fiat Panda αναλαμβάνει το γνωστό από πριν τρικύλινδρο 1.000άρι ατμοσφαιρικό σύνολο ήπιας υβριδικής τεχνολογίας, το οποίο επαρκεί για το μίνι αμάξωμά του. Αποδίδει 70 ίππους και 92 Nm ροπής, ενώ σε συνδυασμό με το εύχρηστο χειροκίνητο κιβώτιο των 6 ταχυτήτων παρέχει επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 13,9 δλ. και 164 χλμ./ώρα τελικής ταχύτητας, με μεικτή εργοστασιακή κατανάλωση 5,0 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 113 γρ./χλμ. (5,1 λτ./100 χλμ. και 116 γρ./χλμ. CO2 το Cross).

Το αρχικό Fiat Panda Urban πωλείται στην τιμή των 16.700 ευρώ (με την έκπτωση των 1.500 ευρώ). Στο βασικό του εξοπλισμό ανήκουν 6 αερόσακοι, σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος, ανίχνευση κόπωσης οδηγού και απόσπασης προσοχής, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, υποβοήθηση διατήρησης ορίου ταχύτητας, ψηφιακός πίνακας οργάνων 7 ιντσών, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέπτες, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι, ραδιόφωνο με οθόνη 5 ιντσών, USB, Bluetooth, cruise control, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος και air condition.

Η έκδοση Cross του αναβαθμισμένου Fiat Panda ξεχωρίζει αμέσως από τους πιο «off road» προφυλακτήρες με ποδιές, τα περισσότερα προστατευτικά τμήματα, τα διαφορετικά φωτιστικά σώματα, τις ράγες οροφής, τους προβολείς ομίχλης και τους στιλιζαρισμένους τροχούς 15 ιντσών. Επιπλέον εξοπλίζεται με infotainment με οθόνη αφής 7 ιντσών, αισθητήρα φωτός και βροχής και σκούρα φιμέ πίσω κρύσταλλα. Η τιμή του ξεκινά από τις 17.900 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης των 1.500 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store