Προσφορά Nissan Qashqai 1.5 Diesel με leasing

Ο ιδρυτής της κατηγορίας των μικρομεσαίων SUV, το Nissan Qashqai, αποτελούσε για πολλά συνεχόμενα έτη το best seller SUV στην Ελλάδα. Ειδικά το προγενέστερο, δεύτερης γενιάς που παρουσιάστηκε το Νοέμβριο του 2013 και ανανεώθηκε το 2016 σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία. Σήμερα συνεχίζει να έχει ζήτηση στην αγορά των μεταχειρισμένων και με τους πετρελαιοκινητήρες, γιατί το νέο Qashqai δεν εφοδιάζεται πλέον με ντίζελ μηχανικά σύνολα.

Μεταχειρισμένα Nissan Qashqai diesel (κυρίως 1.5 λτ.) διατίθενται αρκετά από εμπορίες και ιδιώτες, που σημαίνει ότι η αγορά τους μπορεί να γίνει είτε τοις μετρητοίς, ή με δόσεις με υψηλό επιτόκιο. Συν το ρίσκο που υπάρχει πάντα στο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για πιθανή βλάβη. Ωστόσο, υπάρχει και η επιλογή του leasing, η οποία δεν είναι τόσο διαδεδομένη όσο στα καινούργια αυτοκίνητα, όμως και στα μεταχειρισμένα ισχύουν συνήθως οι ίδιες παροχές. Συν του ότι ο μισθωτής μπορεί να κάνει εξαγορά, αφού το έχει δοκιμάσει και διαπιστώσει ότι το αυτοκίνητο είναι καλό και καλύπτει τις όποιες ανάγκες του.

Μια τέτοια περίπτωση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με leasing και ειδικότερα ενός πολύ δημοφιλούς Nissan Qashqai 1.5 dCi 116 hp Acenta, συμφέρει από πολλές πλευρές. Πρόκειται για μοντέλο με πρώτη άδεια το 2020 και με μόνο 38.000 χιλιόμετρα (οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές). Προσφέρεται από την executive lease με μηνιαίο μίσθωμα 213 ευρώ (+ΦΠΑ) για διάρκεια 36 μηνών και προκαταβολή 4.500 ευρώ (+ΦΠΑ). Το μίσθωμα περιλαμβάνει όλες τις παροχές, όπως συντήρηση και επισκευή, αλλαγή ελαστικών κάθε 40.000 χλμ., μεικτή ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας, οδική βοήθεια και όχημα αντικατάστασης. Κοινώς, ό,τι και να συμβεί (π.χ. βλάβη) δεν χρεώνεται και το μόνο που πληρώνει επιπλέον είναι το πετρέλαιο που θα κάψει.

Εξάλλου με πραγματική κατανάλωση 5,7 λτ./100 χλμ., το μηχανικό αυτό σύνολο είναι πολύ οικονομικό σε καύσιμο (δείτε εδώ τη δοκιμή). Οι 116 ίπποι και τα 260 Nm ροπής κινούν άνετα το SUV των 1.385 κιλών (0-100 χλμ./ώρα σε 12,3 δλ.), ενώ το μοτέρ είναι πολύ ομαλό στη λειτουργία του. Παράλληλα, οι αναρτήσεις του Qashqai συνδυάζουν με επιτυχία την άνεση με την σταθερότητα σε κάθε διαδρομή. Μαζί με όλα τα παραπάνω προσθέστε την πολύ καλή ποιότητα και τους αρκετούς χώρους για επιβάτες και αποσκευές (430 λτ.).

Get it on Google Play Download on the App Store