BMW M2 γίνεται κούκλα με μονωτική ταινία!

Η τελευταία BMW M2 κατά γενική ομολογία είναι ένα καταπληκτικό sportscar, αλλά κατά γενικότερη ομολογία ένα -να το θέσουμε κομψά- αμφιβόλου αισθητικής sportscar. Την G87 όμορφη δεν μπορείς να την πεις ούτε με κέρασμα, αλλά όπως αποδεικνύει ένας βελτιωτής από την Καλιφόρνια, όμορφη μπορείς να την κάνεις εύκολα με μονωτική ταινία!

Ο Davis Yongwon Lee είναι επικεφαλής σχεδίασης στην Adro, μια εταιρία που ειδικεύεται στην εξέλιξη body kits για πολυτελή αυτοκίνητα. Ο ίδιος ο Lee, εξάλλου, διατηρεί τέτοιο παρελθόν καθώς έχει περάσει από τα σχεδιαστήρια των Mercedes, Maybach, Hyundai και Rivian. Η M2 του άρεσε πάρα πολύ οδηγικά, οπότε δεν άργησε να βάλει το όνομά του στους κατόχους του βαυαρικού κουπέ. Αυτό που δεν του άρεσε ιδιαίτερα, είναι το ντιζάιν της. Για να δείξει -ενδεχομένως και στους συναδέλφους του στο Μόναχο- το πόσο εύκολα μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο το look της M2, ο Lee αποφάσισε να της κάνει ένα facelift χρησιμοποιώντας αποκλειστικά μονωτική ταινία!

Μαύρου και κόκκινου χρώματος, με την εφαρμογή της να είναι τόσο καλή σε κάποια σημεία (όπως στα πίσω φανάρια), ώστε με το ζόρι καταλαβαίνεις ότι είναι μονωτική. Ο εφευρετικός σχεδιαστής σουλούπωσε το σχήμα του εμπρός προφυλακτήρα και τις άκομψες εισαγωγές του, λείανε το σχήμα των εμπρός φαναριών και έφερε εσάνς από M3/M4 στα πίσω, επεκτείνοντάς τα μέχρι την πόρτα του πορτμπαγκάζ. Το αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές και τηρουμένων των αναλογιών, είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Όχι μόνο λόγω της δραστικής και εύστοχης βελτίωσης στο σχεδιαστικό σκέλος, αλλά και στο πόσο εύκολα υλοποιήσιμη είναι. Πολύ πιθανό η Adro Tuning να περάσει στην παραγωγή ένα bodykit βασισμένο στο «μονωτικό» των φωτογραφιών.

Get it on Google Play Download on the App Store