Πράσινη κόλαση η Mercedes-AMG A 45 S Green Hell

Την πιο πράσινη και κολασμένη A 45 S παρουσίασε η Mercedes-AMG, αντλώντας έμπνευση από το Nurburgring και τις επιτυχίες της εταιρίας στον 24ωρο αγώνα της «Πράσινης Κόλασης».

Η Α 45 S Green Hell Magno ξεχωρίζει καταρχάς για το προφανές: το πράσινο χρώμα στο αμάξωμα. Μαζί του έρχονται αυτοκόλλητα μαύρου χρώματος και κίτρινες λεπτομέρειες για την ονομασία του μοντέλου στις πόρτες, λωρίδες χαμηλά σε αυτές και το καπό, το σήμα της AMG «φάτσα-κάρτα», και κίτρινο φινίρισμα τόσο στις 19άρες ζάντες, όσο και τα αεροδυναμικά βοηθήματα. Το πακέτο αποτελεί προσφορά του AMG Aerodynamics Package, το οποίο στην Green Hell Magno είναι στάνταρ. Συνολικά, πάντως, οι αισθητικές παρεμβάσεις έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στη δημιουργία αγωνιστικής χροιάς.

Το ίδιο ισχύει για το εσωτερικό, με κίτρινες ραφές σε καθίσματα-ταμπλό και ίδιο χρωματισμό για τον ambient φωτισμό. Δέρμα, suede και ανθρακονήματα καλύπτουν τις περισσότερες επιφάνειες, με το κεντημένο «45άρι» να πρωταγωνιστεί στα προσκέφαλα και τα πατάκια.

Οι επιδόσεις ανήκουν στα καθήκοντα του 2.0λιτρου τετρακύλινδρου τούρμπο, του 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου και του συστήματος τετρακίνησης 4Matic+. Όλα συνεχίζουν ως είχαν, με την απόδοση να παραμένει στα 421 άλογα στις 6.750 σ.α.λ και τα 500 Nm στις 2.000-5.500 σ.α.λ., εξασφαλίζοντας επιτάχυνση 3,9 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα και τελική ηλεκτρονικά περιοριζόμενη στα 270 χλμ./ώρα. Τιμές δεν ανακοινώνονται, ωστόσο η Mercedes αναφέρει πως η A 45 S Green Hell Magno θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης, σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Get it on Google Play Download on the App Store