H Ford Mustang GTD έρχεται στην Ευρώπη

Η Ford ετοιμάζεται να φέρει στην Ευρώπη την πιο προηγμένη και τολμηρή Mustang όλων των εποχών. Η Mustang GTD , η οποία θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στις 24 Ώρες του Le Mans, θα δοκιμαστεί στους δρόμους της Ευρώπης στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επίσημη χρονομέτρηση των επιδόσεών της στη φημισμένη πίστα του Nürburgring.

«Δοκιμάσαμε εκτενώς τη Mustang GTD στη Βόρεια Αμερική σε διάφορες τοποθεσίες μεταξύ των οποίων οι πίστες Sebring International Raceway και Virginia International Raceway. Όλα αυτά με σκοπό τη δημιουργία ενός αυτοκινήτου που θα μπορεί να ολοκληρώσει έναν γύρο στο Nürburgring σε λιγότερο από επτά λεπτά», δήλωσε ο Greg Goodall, αρχιμηχανικός εξέλιξης της GTD. «Η οδήγηση στους ευρωπαϊκούς δρόμους και οι δοκιμές στο Nürburgring είναι το επόμενο βήμα, πριν από την επίσημη χρονομέτρηση του αυτοκινήτου εκεί αργότερα φέτος».

mustang gtd

Κατασκευασμένη για να τα βάλει με τους καλύτερους, μετά το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο στο Le Mans, η Mustang GTD θα δώσει το παρών στις 24 Ώρες του Spa και στο Goodwood Festival of Speed. Η πρώτη εμφάνιση της Mustang GTD στην Ευρώπη θα συνοδεύεται από μια νέα, διαδικτυακή σειρά με αφηγηματικό χαρακτήρα, η οποία θα εμβαθύνει στα επιμέρους μέρη και τη μηχανική που καθιστούν αυτή την Mustang το απόλυτο supercar, μέσω ρεαλιστικών απεικονίσεων που δημιουργούνται από υπολογιστή, οι οποίες θα αναδείξουν την πρωτοποριακή ανάρτηση και τον υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα που στοχεύει σε απόδοση άνω των 800 ίππων.

«Με την νέα Mustang GTD θέσαμε ως στόχο να κατασκευάσουμε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο για το δρόμο, που διαθέτει την καρδιά μιας Mustang αλλά και την θέληση να τα βάλει με τους καλύτερους της Ευρώπης. Από τότε που ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τους καταναλωτές της Βόρειας Αμερικής, είδαμε την υψηλή ανταπόκριση των πελατών» δήλωσε ο Jim Owens, Brand Manager της Mustang GTD,. «Είτε έχουν στην κατοχή τους ένα σπορ αυτοκίνητο από κάποιον ανταγωνιστή είτε μια άλλη Mustang στο γκαράζ τους, αντιλαμβάνονται τις αγωνιστικές επιδόσεις της Mustang GTD.» Περισσότερες πληροφορίες για τις αιτήσεις ενδιαφέροντος στην Ευρώπη θα ανακοινωθούν τον Ιούνιο.

Get it on Google Play Download on the App Store