Ευκαιρίες Kia Picanto και Stonic σε χαμηλές τιμές

H ελληνική αντιπροσωπεία της Kia προσφέρει για λίγο ακόμα χρονικό διάστημα και σε περιορισμένο απόθεμα τα Picanto και Stonic Model Year 2024 στις πιο χαμηλές τιμές. Να σημειωθεί ότι για το ανανεωμένο Picanto Model Year 2025 και το Stonic Model Year 2025 γίνονται δεκτές παραγγελίες και η άφιξη των πρώτων αυτοκινήτων αναμένεται τον ερχόμενο Ιούλιο. Οι τιμές τους είναι ελαφρώς αυξημένες γιατί -εκτός άλλων- περιλαμβάνουν πιο πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό με περισσότερα συστήματα ασφαλείας και συνδεσιμότητας.

Παρόλα αυτά, όσοι θέλουν να δαπανήσουν λιγότερα χρήματα, χωρίς όμως να τους λείψουν τα απαραίτητα στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας από τις αρχικές εκδόσεις, τότε θα καλύψουν τις ανάγκες τους από τα Model Year 2024. Ενδεικτικά, το Picanto 1.0 67 PS LX Inmotion ξεκινά από τις 14.790 ευρώ (με την έκπτωση των 500 ευρώ), τιμή που είναι η χαμηλότερη από οποιοδήποτε άλλο καινούργιο αυτοκίνητο. Επίσης, το Stonic 1.2 84 PS GL Inmotion με τιμή από 18.540 ευρώ, είναι το οικονομικότερο μικρό SUV στην Ελλάδα.

Το βασικό Picanto περιλαμβάνει: 6 αερόσακους, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα μπροστά, αυτόματο άναμμα φώτων, τηλεχειρισμό κεντρικού κλειδώματος, ράδιο με MP3 με χειριστήρια στο τιμόνι και ρυθμιζόμενο σε ύψος κάθισμα οδηγού. Με τον ίδιο εξοπλισμό το Picanto 1.2 84 PS είναι και πάλι πολύ προσιτό, αφού εκκινεί από τις 15.390 ευρώ. Στο δεύτερο επίπεδο εξοπλισμού προστίθενται οθόνη πολυμέσων 8 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, 6 ηχεία και φιμέ πίσω κρύσταλλα. Οι τιμές είναι και πάλι συμφέρουσες, από 15.490 ευρώ το 1.0 και από 16.090 ευρώ το 1.2.

Το Stonic των 18.540 ευρώ εξοπλίζεται με 6 αερόσακους, infotainment με 8άρα οθόνη, αυτόματη ενεργοποίηση φώτων, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω και ηλεκτρικούς καθρέπτες. Στη δεύτερη έκδοση GL Optimum είναι ακριβότερο κατά 1.000 ευρώ, όμως και πάλι με 19.540 ευρώ παραμένει ιδιαίτερα προσιτό για B-SUV. Επιπλέον διαθέτει κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός & πίσω, φώτα LED, ζάντες αλουμινίου, cruise control, θύρα USB πίσω, δερμάτινο τιμόνι – λεβιέ ταχυτήτων και κεντρικό υποβραχιόνιο. Όσοι πάλι θέλουν περισσότερη δύναμη, τότε ιδανική λύση είναι το Stonic 1.0 T-GDI 100 PS στη δελεαστική και πάλι τιμή των 20.040 ευρώ.

Εκτός από τις οικονομικές τους τιμές, τα Picanto και Stonic Model Year 2024 συνοδεύονται με 5 χρόνια δωρεάν service και την 7ετή εργοστασιακή εγγύηση της Kia. Οπότε το όφελος για τον πελάτη είναι ακόμα μεγαλύτερο, συν του ότι κάνει ξέγνοιαστα και ασφαλή χιλιόμετρα. Περισσότερα σχετικά με τις διαθέσιμες εκδόσεις που υπάρχουν (σε περιορισμένο απόθεμα), μπορεί να ρωτήσει ο ενδιαφερόμενος σε έναν Επίσημο Έμπορο της Kia.

Get it on Google Play Download on the App Store