Νέες Bentley με χρώμα και άρωμα Ινδίας

Η Bentley παρουσίασε μια ξεχωριστή και εξαιρετικά περιορισμένης διαθεσιμότητας σειρά μοντέλων για την Ινδία, περιλαμβάνοντας τόσο τις Continental GT/Flying Spur όσο και τη Bentayga, με έμπνευση από τα χρώματα και την κουλτούρα της χώρας

Ένας αντιπρόσωπος της Bentley στην Ινδία παρήγγειλε πέντε ξεχωριστά επιμελημένα μοντέλα μέσω του τμήματος Mulliner, δημιουργώντας την έκδοση «Opulence Edition». Τα πέντε μοντέλα αποτελούνται από μια Continental GT Speed, μια Flying Spur Speed ​​και τρεις Bentayga EWB Azure, βαμμένα σε μια ειδική απόχρωση του Scarab Green (εμπνευσμένη από το περίβλημα του πράσινου σκαραβαίου) και εξοπλισμένα με 22άρες ζάντες, στις οποίες το σήμα στο κέντρο μένει σταθερό (όπως στις Rolls-Royce). Ιδιαίτερη λεπτομέρεια το φωτιζόμενο «Β» στη μάσκα, πάνω από τη χρωμιωμένη μάσκα.

Στο εσωτερικό κάθε μιας από τις 5 Βρετανίδες συναντάμε δερμάτινες επενδύσεις στο χρωματικό συνδυασμό Scarab/Cumbrian Green-Mandarin, που παραπέμπει στα εθνικά χρώματα της Ινδίας (τα ίδια που συναντάμε στη σημαία της χώρας). Οι Bentayga EWB Azure  είναι τετραθέσιες, έχοντας ανάμεσα στα πίσω καθίσματα ψυγείο και σαμπανιέρα, ενώ η εικόνα με τα άλογα που τρέχουν προς το βουνό εμπρός από το συνοδηγό στην Flying Spur, αναπαριστούν τα σύμβολα της τύχης και της ευημερίας στην ινδική κουλτούρα. Όλες οι Opulence Edition, τέλος, διαθέτουν συγκεκριμένα κουμπιά και διακόπτες σε μοτίβο διαμαντιού.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές, κάτι που σημαίνει ότι οι Continental και Flying Spur Speed έχουν τον 6.0 W12 twinturbo των 660 ίππων και 900 Nmκάτω από τα καπό τους, ενώ η Continental GT Speed τον 4.0 V8 twinturbo των 550 ίππων και 770 Nm. Τιμές δεν αναφέρονται, ωστόσο γνωστοποιείται πως όλη η πεντάδα των Opulence Edition έχουν βρει αγοραστές.

Get it on Google Play Download on the App Store