Τρέξτε να προλάβετε: η Aston Martin ζητάει προσωπικό!

Οι πωλήσεις είναι καλύτερες από ποτέ για την Aston Martin, χάρη εν πολλοίς στην επιτυχία της DBX – ειδικά της κορυφαίας έκδοσης DBX707. Το πρώτο SUV των Άγγλων δεν είναι μόνο του βέβαια, καθότι πολύ καλά τα πηγαίνουν εμπορικά οι Vantage και DB12. Τόσο καλά, για την ακρίβεια, ώστε η φίρμα από το Gaydon προσλαμβάνει κόσμο!

Η ανακοίνωση έρχεται από το site της εταιρίας, μέσα από το οποίο αναζητούνται πάνω από 400 τεχνικοί και μηχανικοί για τις μονάδες παραγωγής σε Gaydon, Warwickshire και St Athan. Μεταξύ των βασικών θέσεων που ανοίγουν στο Gaydon περιλαμβάνονται ειδικός επισκευής αμαξωμάτων, μηχανικός γενικών επισκευών, ηλεκτρολόγος και φανοποιός, όλα με ετήσιους μισθούς που κυμαίνονται από 47.618 ως 53.175 λίρες (55.632-62.130 ευρώ) συν αργίες, ένσημα και υπερωρίες.  Υπάρχονυν επίσης ορισμένες θέσεις ωρομίσθιων, συμπεριλαμβανομένων τεχνικών παραγωγής και μηχανημάτων κοπής οχημάτων. Δείτε αναλυτικά τις θέσεις στο Manpower.co.uk.(o βρετανικός ΟΑΕΔ).

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αυξήσουμε την κατασκευαστική μας ομάδα και στις δύο εγκαταστάσεις μας στο Gaydon και στο St Athan, δημιουργώντας περαιτέρω ευκαιρίες απασχόλησης για τις τοπικές μας κοινότητες», δήλωσε ο Simon Smith, επικεφαλής εργατικού δυναμικού της Aston Martin. «Αυτές οι 400 θέσεις, που υποστηρίζουν τα σχέδια παραγωγής μας και το λανσάρισμα συναρπαστικών νέων προϊόντων, είναι μια φανταστική ευκαιρία για τα νέα μέλη της ομάδας να ενωθούν μαζί μας και να παίξουν τον δικό τους ρόλο, στο επόμενο κεφάλαιο της εμβληματικής μας εταιρίας».

Get it on Google Play Download on the App Store