Έρχονται νέα VW με βάση το Arteon

Στην Volkswagen θέλουν να ανανεώσουν την γκάμα των μοντέλων τους και το ολοκαίνουργιο κουπέ τους, ονόματι Arteon, από ότι φαίνεται αποτελεί για αυτούς πηγή έμπνευσης (διαβάστε εδώ τα πάντα για το νέο VW Arteon). Είναι πολύ πιθανόν λοιπόν να το δούμε και σε στέισον βάγκον έκδοση στο κοντινό μέλλον.

Αυτή τη στιγμή φυσικά στην γερμανική μάρκα προτεραιότητα δίνουν στο λανσάρισμα του Arteon στην ευρωπαϊκή αγορά και πως θα καταφέρει να γίνει με επιτυχία. Παρόλα αυτά φήμες από την Γερμανία κάνουν λόγο για σχέδια παραγωγής του και σε στέισον βάγκον.

Φήμες που φυσικά δεν άφησαν ασυγκίνητους τους ανεξάρτητους σχεδιαστές και έτσι στις πιο πάνω εικόνες των X-TomiDesign και Thephilus Chin παίρνουμε μια πρώτη γεύση από το πώς θα μοιάζει το γερμανικό μοντέλο.

Όσον αφορά την επίσημη τοποθέτηση της VW, ο επικεφαλής  προϊοντικής γραμμής της μάρκας, ονόματι Elmar Licharz δήλωσε πως «πρόθεσή μας είναι να δημιουργήσουμε μία οικογένεια μοντέλων με βάση το Arteon. Αυτή τη στιγμή εξετάζουμε τα ενδεχόμενα. Η παραγωγή μιας στέισον βάγκον έκδοσης δεν έχει επιβεβαιωθεί, συγκεντρώνει όμως πολλέςπιθανότητες.».

Διαβάστε ακόμη:

Οδηγούμε το νέο VW Golf (+τιμές και εξοπλισμοί)

Στην παραγωγή νέο μικρό SUV από την VW

Οι Γερμανοί πετάνε το γάντι στην Alfa Romeo…

 

Get it on Google Play Download on the App Store