Νέο VW special up! εμπνευσμένο από το θρυλικό «σκαθάρι»

Το 1982 η VW είχε παρουσιάζει μια ειδική έκδοση με την ονομασία «Special Bug» του θρυλικού Beetle και σήμερα, η γερμανική μάρκα παρουσιάζει μια νέα έκδοση του μίνι up!, που εμπνέεται από τους χρωματισμούς και τις λεπτομέρειες του special αυτού μοντέλου.

Το νέο VW special up! θα διατεθεί αποκλειστικά σε μαύρο ή χρυσό χρώμα αμαξώματος, που φέρει χαμηλά στα πλαϊνά του ειδικές λωρίδες που αναγράφουν τη λέξη «Special». Οι ζάντες είναι πολυάκτινες 17 ιντσών, σε χρυσό χρώμα για το μαύρο αμάξωμα ή σε μαύρο χρώμα για το χρυσό, ενώ υπάρχουν και μαύρα ή ασημί καπάκια καθρεπτών.

Στο εσωτερικό του νέου special up! ξεχωρίζει ο χρυσός χρωματισμός για την επένδυση του σαλονιού, ενώ υπάρχουν μαρσπιέ με αλουμινένια επένδυση που αναγράφουν «up!», μαύρη επένδυση οροφής, καθώς και επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού όπως ο κρυφός φωτισμός ή τα θερμαινόμενα καθίσματα.

Η VW προσφέρει το νέο special up! σε 3θυρο ή 5θυρο αμάξωμα και με όλους τους διαθέσιμους κινητήρες. Ήδη, ανακοινώθηκαν οι τιμές του στη Γερμανία, εκεί όπου το μοντέλο με το μαύρο αμάξωμα κοστίζει από 13.625 ευρώ, ενώ αυτό με το χρυσό, από 13.775 ευρώ. Η έκδοση με φυσικό αέριο έχει κόστος 16.600 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα: 

VW up! 1.0 60 PS VS eco up! 1.0 68 PS CNG 

Επίσημο: Αυτό είναι το νέο VW up! GTI! (+video) 

Μπιμπελό σκαραβαίος του 1966 με μόνο 28.254 χλμ.!

Get it on Google Play Download on the App Store