Αντιγράφοντας τον Ken Block (+video)

Η αλήθεια είναι πως ο Ken Block έχει καταφέρει να αποκτήσει αρκετούς θαυμαστές και όχι άδικα, καθώς τα videos του προσφέρουν άφθονο θέαμα. Κάποιος όμως φαίνεται πως ζήλεψε την δόξα του Αμερικάνου οδηγού και πήρε το Impreza του για να μας εντυπωσιάσει.

Ο λόγος για τον Tyler Witte ο οποίος είναι μεγάλος θαυμαστής του Ken Block και της σειράς Gymkhana και προκειμένου να τον μιμηθεί πήρε το αυτοκίνητό του, ένα Subaru Impreza και άρχισε να κάνει τα κόλπα του.

Όπως θα δείτε και στο video που δημιούργησε έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, ενώ κάποια από τα πλάνα είναι εντυπωσιακά και μπορούν ως ένα βαθμό να συγκριθούν με αυτά του Gymkhana.

Όσον αφορά στο αυτοκίνητο, αυτό είναι ένα Subaru Impreza 2.5 RS (GC8) το οποίο έχει αλλαγές προκειμένου να είναι ιδανικό για τέτοιου είδους δραστηριότητα. Έτσι, το… έγδυσε, του άλλαξε την ανάρτηση και του ενίσχυσε το αμάξωμα, όπου κρίθηκε αναγκαίο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο οδηγός, ο Tyler Witte συμμετείχε στο Fast & Furious 8 ως κασκαντέρ, επομένως δεν είναι κανένας τυχαίος…

Δείτε επίσης: 

Βελτιωμένο Subaru WRX STI είναι έτοιμο για τα Ράλι

Άστεγος petrolhead έκλεψε Subaru STI και το διέλυσε (+video)

Subaru Impreza WRX STI δεν καταλαβαίνει τίποτα (+video) 

Get it on Google Play Download on the App Store