Βελτιωμένο Subaru WRX STI είναι έτοιμο για τα Ράλι

Η βελτιωτική Rowen από την Ιαπωνία παίρνει στα χέρια της το Subaru WRX STI και του προσφέρει μια ακόμη πιο αγριεμένη εμφάνιση, με το τελικό αποτέλεσμα να παραπέμπει στους θρυλικούς προγόνους του Impreza στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.

Αρχικά  η Rowen αλλάζει εντελώς τον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, τοποθετώντας νέα κάθετα LED φώτα στο κέντρο του, στρογγυλεμένους προβολείς ομίχλης, αλλά και χαμηλά τοποθετημένο σπόιλερ, το οποίο βελτιώνει την αεροδυναμική απόδοση του αυτοκινήτου.

Διαβάστε ακόμα: Ανανεωμένο Subaru BRZ με πρόγραμμα για πίστα

Παράλληλα, αλλαγμένη είναι και η γρίλια της μάσκας, ενσωματώνοντας δύο οριζόντιες χρωμιωμένες λωρίδες, ενώ έχει διαφοροποιηθεί και η εισαγωγή στο καπό, με μεγαλύτερο άνοιγμα για ακόμη καλύτερη «αναπνοή». Στην όλη πιο επιθετική εικόνα του WRX STI συμβάλουν και τα πλατύτερα εμπρός φτερά, που έχουν νέους αεραγωγούς για τα φρένα.

Οι αλλαγές στην εμφάνιση του βελτιωμένου «όπλου» της Subaru ολοκληρώνονται με τους μεγαλύτερους τροχούς με χρυσές ζάντες, τα πλαϊνά σπόιλερ, αλλά και το νέο carbon «φρυδάκι» στο χώρο αποσκευών. Άκρως επιθετικός είναι και ο πίσω διαχύτης με τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Διαβάστε ακόμα: Subaru Impreza WRX με καρδιά από Nissan GT-R (+video)

Ειδικά για την εξάτμιση, η Rowen έχει δημιουργήσει ένα ολοκαίνουργιο σύστημα τιτανίου με 4 διαφορετικά «καζανάκια» και στρογγυλές απολήξεις σε μπλε τελείωμα. Το νέο αυτό σύστημα προσφέρει μειωμένο βάρος σε σχέση με το εργοστασιακό, παρέχει έναν ακόμη πιο σπορ ήχο, ενώ παράλληλα αυξάνει ελαφρώς και την απόδοση του 2λιτρου boxer κινητήρα της Subaru.

Get it on Google Play Download on the App Store