Άστεγος petrolhead έκλεψε Subaru STI και το διέλυσε (+video)

Ακόμη μία ιστορία μας έρχεται από τις Η.Π.Α. η οποία πραγματικά προκαλεί εντύπωση καθώς ο ιδιοκτήτης ενός Subaru Impreza STI άνοιξε το σπίτι του σε έναν άστεγο και το πρωί ανακάλυψε πως έλειπε το αυτοκίνητό του… Τελικά βρέθηκε μετά από λίγες ημέρες διαλυμένο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης του Subaru Impreza STI Series.HyperBlue (μόλις 700 από αυτά έφτασαν στις Η.Π.Α.) βρήκε σε κακή κατάσταση και σχεδόν παγωμένο έναν άστεγο και θέλησε να τον πάρει σπίτι του να κοιμηθεί.

Δείτε επίσης: Οδηγός Subaru WRX STI παραλίγο να σκοτωθεί αλλά θέλει να δεις το video

Το πρωί όμως, όταν σηκώθηκε ο άστεγος είχε φύγει με το αυτοκίνητό του αλλά και μερικές από τις πιστωτικές του κάρτες. Από εκείνη τη στιγμή και μετά άρχισε να ποστάρει στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το συμβάν, μήπως και βρει άκρη.

Τελικά κάποιος είδε το αυτοκίνητό του στο δρόμο και άρχισε να το βιντεοσκοπεί, ενώ παράλληλα κάλεσε και την αστυνομία. Όταν ο… άστεγος petrolhead κατάλαβε ότι τον βιντεοσκοπούν πανικοβλήθηκε και άρχισε να τρέχει και να περνά τα φανάρια με κόκκινο με αποτέλεσμα σε ένα από αυτά να τρακάρει άσχημα.

Η συνέχεια στο video που ακολουθεί.

Get it on Google Play Download on the App Store