Νέο Citroen DS 5LS R concept με κινητήρα 1.6 turbo 300 ίππων

Το νέο DS 5LS που λανσαρίστηκε πρόσφατα στην Κίνα, αποκτά την σπορ πρωτότυπη έκδοση DS 5LS R, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνο (23-29 Απριλίου). Εξωτερικά διακρίνεται από τις ζάντες αλουμινίου των 20 ιντσών, τα τμήματα από ανθρακόνημα όπως είναι η πάνω λωρίδα των παραθύρων που φτάνει έως το πίσω καπό, τα διακριτικά σπόιλερ στους προφυλακτήρες και στα μαρσπιέ, η ανθρακί μάσκα και οι γκρι κάθετες λωρίδες στις εμπρός πόρτες.

Την τροφοδοσία του DS 5LS R concept αναλαμβάνει ένας κινητήρας 1.6 λίτρων turbo με απόδοση 300 ίππων και 400 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων με paddles στο τιμόνι. Παράλληλα, η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος έχει μειωθεί κατά 15 χιλιοστά, βελτιώσεις έχουν δεχτεί το πλαίσιο, τα φρένα και η ανάρτηση.

Στο εσωτερικό του DS 5LS R έχει γίνει ευρεία χρήση δέρματος και αλκαντάρα, όχι μόνο στα καθίσματα και στις πόρτες αλλά στην κεντρική κονσόλα και στο ταμπλό. Το δυναμικό του χαρακτήρα ενισχύουν διακριτικά και οι κόκκινες ραφές, καθώς και οι αντίστοιχου χρώματος επενδύσεις στους αεραγωγούς, καθώς και τα φιλέτα ανθρακονήματος στο τιμόνι και στις πόρτες.

Get it on Google Play Download on the App Store