Νέα BMW Σειρά 5 με μακρύ μεταξόνιο για πιο άνετες μετακινήσεις

Η BMW αποκαλύπτει τη νέα έκδοση με μακρύ μεταξόνιο της Σειρά 5, η οποία έρχεται για να προσφέρει ακόμη περισσότερη άνεση και πολυτέλεια στον ιδιοκτήτη της. Το νέο μοντέλο θα κατασκευάζεται στην Κίνα από την BMW-Brilliance και προς το παρόν τουλάχιστον, θα διατεθεί μόνο στην κινέζικη αγορά.


Η όλη διαφορά της νέας μακρύτερης BMW Σειρά 5 δημιουργείται από την αύξηση του μεταξονίου κατά 133 χιλιοστά, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα στο πίσω μέρος της καμπίνας να προσφέρεται ακόμη περισσότερος χώρος για τα πόδια των επιβατών.

Ωστόσο, η BMW δεν μένει μόνο εκεί, αφού θέλοντας να τονίσει και την μοναδικότητα της νέας έκδοσης έχει τοποθετήσει επιπλέον ηχομονωτικά υλικά που απομονώνουν τους επιβάτες από τους εξωτερικούς θορύβους, νέα καθίσματα με περισσότερες ρυθμίσεις για κορυφαία άνεση, καθώς και ένα ειδικό σύστημα κλιματισμού που καθαρίζει την ατμόσφαιρα.

Προαιρετικά προσφέρονται επιπλέον πανοραμική γυάλινη οροφή, τάμπλετ αφής που τοποθετούνται πίσω από τα καθίσματα και μέσω αυτών ελέγχονται ο κλιματισμός, τα ηλεκτρικά καθίσματα κ.λπ., αλλά και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα προσκέφαλα.

Σε ό,τι αφορά στην εμφάνισή της, η νέα μακρύτερη BMW Σειρά 5 ξεχωρίζει σε σχέση με τις υπόλοιπες με τα εμπρόσθια LED φώτα, τους νέους αεραγωγούς πίσω από τους εμπρός τροχούς, αλλά και την χρωμιωμένη οριζόντια λωρίδα χαμηλά στον πίσω προφυλακτήρα.

Διαβάστε ακόμα: 

Πώς τα πήγε η νέα BMW Σειρά 5 στα crash tests; (+videos) 

Οδηγούμε στην Ελλάδα τη νέα BMW Σειρά 5 

Έτσι θα είναι η νέα BMW Σειρά 1 


 

Get it on Google Play Download on the App Store