Alfa Romeo 4C La Furiosa από την Garage Italia Customs

Η Alfa Romeo παρουσιάζει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντουμπάι μια ειδική έκδοση της 4C, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία βελτιώσεων Garage Italia Customs. Η ξεχωριστή αυτή Alfa Romeo 4C La Furiosa ξεχωρίζει εξωτερικά από το σατινέ κόκκινο χρώμα του αμαξώματος σε συνδυασμό με την οροφή από ανθρακόνημα και τις κλασικού σχεδιασμού ζάντες Alfa Romeo σε χρυσαφί χρώμα. Πίσω από αυτές διακρίνονται οι κόκκινες δαγκάνες όπου αναγράφεται το λογότυπο της Alfa Romeo. Επίσης, στο τελείωμα του πίσω καπό υπάρχει μια διακριτική αεροτομή, ενώ οι δύο οβάλ απολήξεις της εξάτμισης είναι τοποθετημένες στο κέντρο του προφυλακτήρα, αντί στα άκρα.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί το κόκκινο δέρμα αλκαντάρα, που καλύπτει κάθε επιφάνεια του ταμπλό και των επενδύσεων των θυρών, μέχρι και την κονσόλα, τιμόνι και καθίσματα. Παράλληλα, στα καθίσματα έχει γίνει χρήση και διάτρητου δέρματος αλκαντάρα, σε μαύρο χρώμα.

Από τεχνικής πλευράς, η Garage Italia Customs δεν έκανε καμία αλλαγή. Να υπενθυμίσουμε ότι η Alfa Romeo 4C εφοδιάζεται με τον 1.75 λτ. turbo κινητήρα απόδοσης 240 ίππων και 350 Nm ροπής, ο οποίος επιταχύνει το ελαφρύ αμάξωμα των 895 κιλών (με το πλαίσιο από ανθρακόνημα) στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,5 δευτερόλεπτα.

Get it on Google Play Download on the App Store