Ακόμα πιο μυώδης BMW M2 με carbon αεροδυναμικό κιτ

Η BMW M2 αποτελεί ένα από τα πιο σπορ κουπέ που κυκλοφορούν, τόσο σε σχεδιασμό όσο και σε δυναμικά χαρακτηριστικά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν «σηκώνει» μετατροπές και βελτιώσεις, που μπορούν να την κάνουν να δείχνει ακόμα πιο μυώδης και εντυπωσιακή.

Δείτε ακόμη: Βρέθηκε παρατημένο σε δάσος Honda NSX

Όπως και στην συγκεκριμένη M2 που βρίσκεται στη BMW Abu Dhabi Motors, η οποία «φοράει» αεροδυναμικά βοηθήματα από ανθρακόνημα και νέες εξατμίσεις της 3D Design. Συγκεκριμένα στον εμπρός προφυλακτήρα έχει τοποθετηθεί σπόιλερ μαζί με πτερύγια στα πλαϊνά, στο μαρσπιέ έχουν προστεθεί ένθετα στις ποδιές και πίσω ξεχωρίζει ο διαχύτης που πλαισιώνει τις τέσσερις στρογγυλές νίκελ απολήξεις των εξατμίσεων, ενώ η μεγάλη carbon αεροτομή συμπληρώνει το αεροδυναμικό κιτ.

Όσο για το εσωτερικό αυτής της BMW M2 ξεχωρίζουν οι μαύρες δερμάτινες επενδύσεις με τις μπλε ραφές ίδιας απόχρωσης με το Long Beach Blue χρώμα του αμαξώματος και τα διακοσμητικά από ανθρακόνημα στο ταμπλό, στις πόρτες και στην κονσόλα.

Για τον κινητήρα δεν αναφέρεται κάποια μετατροπή. Να υπενθυμίσουμε ότι το μηχανικό αυτό σύνολο των 3.0 λτ. αποδίδει από το εργοστάσιο 370 ίππους και 465 Nm ροπής και προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα (με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων).

Δείτε ακόμη: Πωλήθηκε Bentley Mulsanne με δώρο… μπαριέρα

Get it on Google Play Download on the App Store