Audi Prologue Avant concept το Μάρτιο στην Έκθεση Γενεύης

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Audi είχε παρουσιάσει το πολύ δυναμικό και κομψό μεγάλο πρωτότυπο κουπέ μοντέλο Prologue, στοχεύοντας στη Mercedes S-Class Coupe, ενώ σε λίγες μέρες στην Έκθεση της Γενεύης θα κάνει πρεμιέρα η πρακτικότερη εκδοχή του, το Prologue Avant concept. Με αυτό το μοντέλο προαναγγέλλει το μελλοντικό αντίπαλο της Mercedes CLS Shooting Brake, όπως μπορούμε να διακρίνουμε από τα πρώτα σκίτσα.

Παράλληλα, μέσω του Prologue Avnant, η Audi δείχνει την σχεδιαστική φιλοσοφία που θα ακολουθήσει στα μελλοντικά της μεγάλα και πολυτελή μοντέλα A6, A7 και A8, υιοθετώντας πιο αιχμηρή και σπορτίφ αισθητική. Το μυώδες εμπρός άκρο με το μακρύ και χαμηλό καπό και την εξαγωνική μάσκα, οι μεγάλες ζάντες, οι τονισμένοι θόλοι των τροχών και η χαμηλή οροφή αποτελούν βασικά εξωτερικά του γνωρίσματα.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί η high-tech εικόνα με ψηφιακές οθόνες στον πίνακα οργάνων, στην κονσόλα και μπροστά από τον οδηγό, ενώ απουσιάζουν τα κλασικά χειριστήρια και μπουτόν, αφού θα αντικατασταθούν από αφής. Παράλληλα, διαθέτει minimal σχεδίαση με πολλές ευθείες γραμμές και επίπεδες επιφάνειες, προσφέροντας υψηλές ανέσεις και μεγάλους χώρους στους επιβάτες του.

Κάτω από το εμπρός καπό του δεν αποκλείεται να φιλοξενείται ο πανίσχυρος V8 biturbo 4.0 TFSI απόδοσης 605 ίππων και 750 Nm ροπής, που εφοδίαζε το κουπέ Prologue concept.

Get it on Google Play Download on the App Store