Οι πρώτες εξωτερικές λεπτομέρειες της νέας Skoda Superb

Η Skoda αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες από τμήματα του αμαξώματος της νέας Superb, για την οποία πριν από λίγες μέρες είχε δείξει και το εσωτερικό της. Το μεγάλο μοντέλο της Τσέχικης φίρμας διακρίνεται από τις καθαρές εξωτερικές της γραμμές με γεωμετρικά σχήματα, αιχμηρή και πιο αισθαντική αισθητική, σύμφωνα με τα νεότερα πρότυπά της που έχουμε δει στην Octavia και νέα Fabia.

Η Skoda αναφέρει ότι έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στο φινίρισμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, κάτι που μπορούμε να δούμε από τις γρίλιες της μάσκας. Χαρακτηριστικό είναι και το τριγωνικό σχήμα των φωτιστικών σωμάτων με το τρισδιάστατο περίγραμμα και το λεπτό LED φως ημέρας σε σχήμα L. Έντονα νεύρα διακρίνονται στο καπό, στα φτερά και στα πλαϊνά, ενώ το πίσω τμήμα της νέας Superb δείχνει χυτό με έντονη κλίση του παρμπρίζ και μικρό σε μήκος πίσω καπό.

Να υπενθυμίσουμε ότι η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας Superb θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου στην Πράγα. Πληροφοριακά, η πρώτης γενιάς σύγχρονη ναυαρχίδα της Skoda παρουσιάστηκε το 2001 και μέχρι σήμερα έχουν πωληθεί περισσότερες από 70.000 Superb. 

Get it on Google Play Download on the App Store