Περισσότερο Suzuki S-Cross με λιγότερα λεφτά

H Suzuki λανσάρισε το αναβαθμισμένο S-Cross, το οποίο φέρει πλουσιότερο στάνταρ εξοπλισμό, όμως αντί να ακριβύνει, οι τιμές του παρουσιάζονται ελαφρώς χαμηλότερες από πριν. Συνεπώς ο πελάτης βγαίνει ακόμα πιο πολύ κερδισμένος γιατί παίρνει περισσότερα και πληρώνει λιγότερα.

Πιο αναλυτικά, το εκσυγχρονισμένο τεχνολογικά και σε ασφάλεια S-Cross GSRII ξεκινά από την πολύ χαμηλή τιμή των 22.680 ευρώ με τον αποδοτικό κινητήρα 1.4 Boosterjet 48V Hybrid 129 hp. Ποσό που το καθιστά ένα από τα πιο προσιτά μικρομεσαία SUV της εγχώριας αγοράς, ενώ είναι φθηνότερο ακόμα και από πολλά μικρότερα B-SUV. Με βάση τον ισχύοντα τιμοκατάλογο, η τιμή του έπεσε κατά 200 ευρώ, όμως το όφελος για τον πελάτη είναι μεγαλύτερο λόγω του πρόσθετου εξοπλισμού. Συγκριμένα διαθέτει πιο ελιγμένα συστήματα αυτόνομης πέδησης και υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, το σύστημα παρακολούθησης κατάστασης του οδηγού (Drive Monitoring System) και νέα οθόνη πολυμέσων 9 ιντσών με πλοήγηση. Το σύστημα υποστηρίζει και συνδεσιμότητα smartphone μέσω USB και Wi-Fi που επιτρέπει σε οδηγό και συνοδηγό να χρησιμοποιούν ασύρματα μια ποικιλία εφαρμογών μέσω Apple CarPlay και Android Auto.

Νέα στάνταρ στοιχεία είναι ακόμα η υπηρεσία συνδεσιμότητας & απομακρυσμένων λειτουργιών Suzuki Connect, το σύστημα εκκίνησης κινητήρα χωρίς κλειδί, οι αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, η αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων. Εκτός από τα παραπάνω, το Suzuki S-Cross των 22.680 ευρώ περιλαμβάνει ακόμα LED φώτα (φώτα πορείας και προβολείς), 6 αερόσακους, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, Adaptive Cruise Control, κάμερα οπισθοπορείας, air condition και όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες.

Το S-Cross GL+ 1.4 Boosterjet 48V Hybrid 129 hp διατίθεται από 24.880 ευρώ (25.080 ευρώ πριν). Επιπλέον του GL ενσωματώνει σύστημα αναγνώρισης τυφλού σημείου, υποβοήθηση οπίσθιας διασταυρούμενης κυκλοφορίας, διζωνικό κλιματισμό, ασημί ράγες οροφής, φώτα ομίχλης εμπρός, φιμέ πίσω κρύσταλλα, εσωτερικό καθρέπτη αυτόματης σκίασης, δερμάτινο τιμόνι, ανακλινόμενο πίσω κάθισμα, κεντρικό υποβραχιόνιο πίσω, αισθητήρες παρκαρίσματος και μπροστά. Στην κορυφή της γκάμας τοποθετείται το S-Cross GLX (από 27.130 ευρώ), διαθέτοντας επιπλέον δίχρωμες ζάντες αλουμινίου, κεντρικό ηχείο και επενδύσεις από συνθετικό δέρμα. Προαιρετικά μπορεί να τοποθετηθεί και πανοραμική ηλιοροφή.

Με τον κινητήρα 1.4 Boosterjet 48V Hybrid 129 hp συνδυάζεται και με την τετρακίνηση Allgrip από την έκδοση GL+ και άνω και τιμή από 27.680 ευρώ. Άλλη επιλογή κινητήρα του αναβαθμισμένου Suzuki S-Cross αφορά το φουλ υβριδικό S-Cross Strong Hybrid με στάνταρ 6άρι αυτόματο κιβώτιο και συνδυαστική ισχύ 116 ίππων. Οι τιμές του ξεκινούν από τις 28.980 ευρώ το 2WD και από τις 31.780 ευρώ το 4WD (έκδοση GL+).

Get it on Google Play Download on the App Store