Απίστευτο: Οδηγός Audi έσπρωξε οδηγό Megane εκτός δρόμου (+video)

 

 

Έχουμε πει πολλές φορές πως στον δρόμο δεν κάνουμε τσαμπουκάδες γιατί δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει… Αυτό το κατάλαβε καλά ο οδηγός ενός Renault Megane ο οποίος βρέθηκε εκτός δρόμου, με διαλυμένο αυτοκίνητο και τραυματισμούς, εξαιτίας ενός οδηγού Audi.

Πριν από περίπου ένα μήνα έλαβε χώρα σε αυτοκινητόδρομο της Ολλανδίας, κοντά στο Αϊντχόφεν ένα ασυνήθιστο γεγονός, το οποίο έκανε την αστυνομία να κινητοποιηθεί με κάθε τρόπο.

Ένας από αυτούς ήταν να δώσει στη δημοσιότητα και το video από την στιγμή ενός ατυχήματος, το οποίο προκλήθηκε έπειτα από την επιθετική οδήγηση ενός οδηγού Audi A8, ο οποίος κινήθηκε απειλητικά απέναντι σε έναν οδηγό ενός Renault Megane.

Δείτε επίσης: Οδηγός Toyota πέφτει επάνω σε λεωφορείο (+video)

Ο δεύτερος στον πανικό του και στον τρόμο του έκανε απότομο ελιγμό προς τα δεξιά και τελικά έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να έχει σφοδρή σύγκρουση και ανατροπή.

Τελικά οι αρχές σε συνεργασία και με τους πολίτες, που έδωσαν πολύτιμες πληροφορίες, κατάφεραν να εντοπίσουν τον οδηγό του Audi.

Πλέον είναι θέμα της δικαιοσύνης να αποφανθεί αν είναι δικό του το λάθος, αν έγινε σκοπίμως ή αν θα μπορούσε ο οδηγός του Renault Megane να είχε πράξει αλλιώς…

Get it on Google Play Download on the App Store