Πρώτες εικόνες από το Fast and Furious 8 (+video)

To πρώτο τρέιλερ του Fast and Furious 8 θα ανέβει στο διαδίκτυο στις 11 Δεκεμβρίου, αλλά ήδη κυκλοφόρησε ένα teaser διάρκειας 2 λεπτών και 25 δλ. το οποίο μας αφήνει να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά σε μερικές από τις σκηνές της νέας ταινίας της σειράς Fast and Furious.  

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα video το οποίο μας συστήνει τις αρχές των ταινιών Fast and Furious, μέσα από τη φωνή και την εικόνα, μεταξύ άλλων των Vin Diesel και Dwayne Johnson, ενώ γίνεται και μία ιστορική αναδρομή στα κατορθώματα της σειράς. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει και η αναφορά στον Paul Walker.

Δείτε ακόμη: Μανιακός οδηγός βγάζει το φτυάρι και την πέφτει σε φορτηγατζή (video)

Εμείς να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως η πρεμιέρα της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου του 2017, ενώ το κάστινγκ θα είναι πιο πλούσιο από ποτέ. Συγκεκριμένα τους γνωστούς από το παρελθόν Vin Diesel, Dwayne «TheRock» Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson και Ludacris έρχονται πλέον να πλαισιώσουν και οι Charlize Theron, Helen Mirren, Jason Statham και Scott Eastwood.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Gary Gray, ενώ θυμίζουμε πως Vin Diesel έχει ήδη δηλώσει ότι το Fast and Furious 8 θα είναι μία οσκαρική ταινία. Μάλιστα τα γυρίσματά της ήταν τόσο σκληρά που ο Johnson τα έβαλε στο παρελθόν με συμπρωταγωνιστές του, λέγοντας πως είναι «κυρίες» και δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν σε αυτά. 

 

Get it on Google Play Download on the App Store