Πώς να καταστρέψεις 97 ολοκαίνουργιες BMW (+video)

Μοιάζει απίστευτο μα είναι πέρα για πέρα αληθινό. Τραίνο που μετέφερε καινούργια αυτοκίνητα BMW, στη Νότια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών, εκτροχιάστηκε καταστρέφοντας συνολικά 97 αυτοκίνητα. Ευτυχώς υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές, καθώς κανείς δεν τραυματίστηκε.


Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί τα αίτια του εκτροχιασμού του τραίνου που μετέφερε τα αυτοκίνητα της BMW, το σίγουρο όμως είναι πως κανείς δεν έπαθε τίποτα και οι ζημιές είναι μόνο υλικές.

Και οι 97 BMW οι οποίες καταστράφηκαν ήταν μοντέλα της Σειράς X και μεταφέρονταν στο λιμάνι του Τσάρλεστον για να πάρουν από εκεί το δρόμο τους για άλλες χώρες.

Διαβάστε ακόμη: Δοκιμάζουμε την BMW 318i

Φυσικά στην BMW και σε κάθε άλλη εταιρεία τέτοιες μεταφορές είναι ασφαλισμένες (ήδη βρίσκονται εκεί κλιμάκια για να εκτιμήσουν το συνολικό κόστος της ζημιάς) και προφανώς δεν έχουν πρόβλημα παρά μόνο με την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

Έτσι, όσοι περίμεναν τα αυτοκίνητά τους θα χρειαστεί να περιμένουν και άλλο ενώ και η παραγωγή θα πάει ελαφρώς πίσω, προκειμένου να ετοιμαστούν εκ νέου οι παραγγελίες.

Get it on Google Play Download on the App Store