Το ποδήλατο smart ebike με νέα αξεσουάρ

Με ρυθμιζόμενη εμπρός ανάρτηση και νέο smart ebike app

Το ηλεκτρικό ποδήλατο smart ebike εκσυγχρονίζεται και εφοδιάζεται με νέα αξεσουάρ, όπως είναι -μεταξύ άλλων- η ρυθμιζόμενη ανάρτηση. Το smart ebike, το οποίο λανσαρίστηκε το 2012 διαθέτει σκελετό αλουμινίου, οδοντωτό ιμάντα από ανθρακόνημα, εφοδιάζεται με ζάντες 26 ιντσών, LED φωτιστικά σώματα, υδραυλικά δισκόφρενα διαμέτρου 180 χιλιοστών με λειτουργία ανάκτησης ενέργειας κ.α. Ο ηλεκτροκινητήρας που είναι τοποθετημένος στο μουαγιέ του πίσω τροχού αντλεί την ισχύ του από μια μπαταρία ιόντων λιθίου βάρους 3,3 κιλών και ισχύος 423 Wh, ενώ προσφέρει αυτονομία έως 100 χιλιομέτρων και η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 25 χλμ./ώρα.

Στα νέα αξεσουάρ του smart ebike περιλαμβάνονται τα νέα πιρούνια της εμπρός ρυθμιζόμενης ανάρτησης RockShox με τη μέγιστη διαδρομή των 100 χιλιοστών. Τα πιρούνια της ανάρτησης περιλαμβάνουν ορθοστάτες 32 χιλιοστών από ατσάλι, πιρούνι αλουμινίου και ρυθμιστικά μαγνησίου.

Επιπλέον το smart ebike app μετατρέπει το iPhone σε έναν υπολογιστή ταξιδιού, αφού εκτός από την ταχύτητα, τον χρόνο, τα διανυθέντα χιλιόμετρα κ.ο.κ. μπορεί να καταγράψει εκδρομές ακόμα και τις θερμίδες που καίγονται, οι οποίες υπολογίζονται με βάση τα δεδομένα από τον αισθητήρα δύναμης στο πεντάλ ή από τους καρδιακούς παλμούς ανά λεπτό σε συνδυασμό με ειδική ζώνη.

Μεταξύ των νέων αξεσουάρ περιλαμβάνονται η σχάρα αποσκευών με ενσωματωμένη τσάντα με κλειδαριά, νέα σέλα με τζελ για περισσότερη άνεση και νέα υποδοχή για smartphone που τοποθετείται στο τιμόνι, κατάλληλη για κάθετη ή οριζόντια τοποθέτηση και για μεγέθη οθόνης από 3,5 έως 4,3 ίντσες. Ενδεικτικά η τιμή του smart ebike ξεκινάει στην Γερμανία από 2.900 ευρώ μαζί με φόρους.

Get it on Google Play Download on the App Store