Νέα έκδοση Renault Clio Iconic με περισσότερο στιλ και εξοπλισμό

Για την επιτυχημένη πορεία του νεότερου Renault Clio, το οποίο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είναι best seller στη Γαλλία, η Renault λανσάρει τη νέα ειδική έκδοση Clio Iconic. Το εν λόγω μοντέλο περιλαμβάνει αποκλειστικά εξοπλιστικά στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις, όπως είναι τα διακοσμητικά σχέδια σε ολόκληρη της οροφή (στο χάτσμπακ) και στους καθρέπτες. Επιπλέον οι κολόνες του αμαξώματος και το κάτω άκρο του πίσω προφυλακτήρα διαθέτουν μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα, ενώ το κομψό του στιλ ενισχύουν με την σειρά τους οι ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών.

Το ίδιο μοτίβο έχει μεταφερθεί και στο εσωτερικό, όπου έχουν διακοσμηθεί οι αεραγωγοί, οι επενδύσεις των θυρών και τα πατάκια. Επίσης, διακρίνονται ο σπορτίφ ασημί στρογγυλός επιλογέας των ταχυτήτων και το δερμάτινο τιμόνι. Στον πλούσιο εξοπλισμό του Renault Clio Iconic περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- σύστημα πολυμέσων Medianav Evolution, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα και κάμερα οπισθοπορείας.

Η ειδική αυτή έκδοση του Clio προσφέρεται με τους κινητήρες βενζίνης των 0.9 λτ. TCe 90 και 1.2 λτ. TCe 120, καθώς και με το ντίζελ 1.5 λτ. dCi 90 και dCi 90 EDC. Οι τιμές του στη Γαλλία ξεκινούν από 19.950 ευρώ για το χάτσμπακ και από 20.550 ευρώ για το Sport Tourer.

Get it on Google Play Download on the App Store