Νέο υψηλών επιδόσεων Megane Renaultsport 275 Cup-S

Το νέο Renault Megane μπορεί να βρίσκεται προ των πυλών, αφού σε λίγες μέρες θα πραγματοποιηθεί η παγκόσμια πρεμιέρα του, ωστόσο έκδοση R.S. θα αργήσει ακόμα να παρουσιαστεί. Η γαλλική φίρμα ωστόσο, λανσάρει τη νέα έκδοση Megane Renaultsport 275 Cup-S, η οποία είναι πιο προσιτή έναντι του πιο σκληροπυρηνικού Megane R.S. Trophy-R. Για την κίνησή του φροντίζει το 2λιτρο turbo μηχανικό σύνολο με απόδοση 275 ίππων στις 5.500 σ.α.λ. και ροπή 360 Nm μεταξύ 3.000 και 5.000 σ.α.λ., το οποίο προσφέρει επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε 6,0 δλ. και τελική ταχύτητα 254 χλμ./ώρα.

Μέσω του συστήματος Renaultsport Dynamic Management υπάρχουν τρεις επιλογές που συνδυάζονται με το ESC (Electronic Stability Control). Σε λειτουργία Normal το αυτοκίνητο αποδίδει 250 ίππους, στην Sport η ισχύς αυξάνεται στους 275 ίππους και το ESC επεμβαίνει μερικώς, ενώ στην επιλογή Race το ESC απενεργοποιείται πλήρως. Το Megane Renaultsport 275 Cup-S εφοδιάζεται ακόμα με μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, κόκκινες δαγκάνες φρένων της Brembo, σφιχτότερα ελατήρια, αμορτισέρ και αντιστρεπτική δοκό.

Προαιρετικά μπορεί να εφοδιαστεί με τα ρυθμιζόμενα, αγωνιστικού τύπου αμορτισέρ της Öhlins, με 20 θέσεις για τα μπροστινά και 30 θέσεις για τα πίσω αμορτισέρ, με την κατασκευασμένη από τιτάνιο και ελαφρύτερη κατά 4 κιλά εξάτμιση Akrapovic και με τα ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 με 19άρες ζάντες, αντί τις στάνταρ 18 ιντσών.

Get it on Google Play Download on the App Store