Porsche Cayman από την TechArt

Η γερμανική εταιρεία βελτίωσης TechArt θα παρουσιάσει στην έκθεση της Φρανκφούρτης την δική της έκδοση για την Porsche Cayman η οποία αν μη τι άλλο χαρακτηρίζεται αρκετά πιο δυναμική και ελκυστική. Το κουπέ αμάξωμα της Cayman διαθέτει στην έκδοση της TechArt ένα πλήρες πακέτο αισθητικής αναβάθμισης που περιλαμβάνει ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα, νέα πίσω αεροτομή της PURIM ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη σε δύο επίπεδα, νέο αεροδιαχύτη με διπλή απόληξη εξατμίσεων στο κέντρο,  καθώς και νέες εντυπωσιακής σχεδίασης ζάντες 21 ιντσών.

Στο εσωτερικό, η Porsche Cayman της TechArt ξεχωρίζει από τις απλές στην επιλογή νέων επενδύσεων δέρματος και αλκαντάρας, στην χρήση ανθρακονήματος σε αρκετά τμήματα και στο ανασχεδιασμένο τιμόνι τριών ακτίνων.

Η TechArt τέλος, προχώρησε και σε περαιτέρω βελτίωση της Cayman σε επίπεδο οδικής συμπεριφοράς χαμηλώνοντας κατά 35 χλστ. την ανάρτησή της με το αμάξωμα να βρίσκεται 25 χλστ. πιο κοντά στο έδαφος σε σχέση με τις νορμάλ Cayman που εφοδιάζονται με την ανάρτηση PASM. 

Get it on Google Play Download on the App Store