Nissan Sentra NISMO 1.8 turbo 240 PS

Οικογενειακό με… άγριες διαθέσεις

Πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Los Angeles κάνει και το πρωτότυπο Sentra (Sunny) NISMO, το οποίο έχει δεχτεί πολλές βελτιώσεις από το αγωνιστικό τμήμα της Nissan τόσο αισθητικές όσο και μηχανικές. Την τροφοδοσία του αναλαμβάνει turbo κινητήρας 1.8 λίτρων  άμεσου ψεκασμού απόδοσης άνω των 240 ίππων και 325 Nm ροπής, συνδυασμένος με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Για την καλύτερη οδική συμπεριφορά, η NISMO έχει κάνει τις ανάλογες βελτιώσεις και στο στήσιμο του αυτοκινήτου αλλάζοντας τα ελατήρια και αμορτισέρ, τοποθέτησε ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών με ελαστικά διαστάσεων 225/35, καθώς και φρένα της Brembo από το 370Ζ με κόκκινες δαγκάνες.

Το βελτιωμένο αισθητικό πακέτο περιλαμβάνει πιο σπορτίφ σχεδίασης προφυλακτήρες, σπόιλερ στα πλαϊνά, διαχύτη πίσω και αεροτομή, σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα και λογότυπα NISMO. Στο εσωτερικό του Nissan Sentra NISMO Concept τον σπορτίφ χαρακτήρα του ενισχύουν στοιχεία όπως τα καθίσματα της Recaro με μαύρο δέρμα και Alcantara, οι επενδύσεις  ανθρακονήματος και τα ντυμένα με το ίδιο δέρμα τιμόνι, κιβώτιο ταχυτήτων και χειρόφρενο.

Get it on Google Play Download on the App Store