Chevrolet Lacetti Sedan 1.6 μεταχειρισμένο του 2007

Μια οικονομική πρόταση στη μεσαία κατηγορία αποτελεί το σεντάν Chevrolet Lacetti, το οποίο απευθύνεται σε ένα συντηρητικό αγοραστικό κοινό που αναζητά ένα άνετο οικογενειακό αυτοκίνητο. Στο εσωτερικό, την ποιότητα αναβαθμίζει το μαλακό πλαστικό στο πάνω μέρος του ταμπλό, ενώ η διχρωμία και οι επενδύσεις ασημί χρώματος κάνουν πιο ευχάριστο το διάκοσμο. Από πλευράς χώρων, η καμπίνα του σεντάν μεσαίου Chevrolet προσφέρει αρκετό πλάτος και αέρα για τα πόδια πίσω όχι όμως και για το κεφάλι, ενώ ο χώρος αποσκευών 404 λτ. είναι μικρότερος συγκριτικά με τον ανταγωνισμό.  

Οδηγώντας το σεντάν Lacetti το πρώτο πράγμα που αντιλαμβάνεται άμεσα κανείς είναι η μαλακή ρύθμιση της ανάρτησης, γεγονός εξασφαλίζεται ικανοποιητική άνεση προς τους επιβάτες, ωστόσο έχει άμεσο αντίκτυπο στις αισθητές κλίσεις που παρουσιάζει το αμάξωμα σε μια διαδρομή με στροφές. Παράλληλα, το τιμόνι παρουσιάζει μια σχετική ασάφεια και δεν είναι ιδιαίτερα άμεσο.  Τέλος, όσον αφορά στον κινητήρα των 1.6 λίτρων με τους 109 ίππους εξασφαλίζει ικανοποιητικές επιδόσεις, ενώ στο κιβώτιο ταχυτήτων με τις μακριές σχέσεις ο επιλογέας έχει χαλαρή αίσθηση και μεγάλες διαδρομές.

(+): Σχέση τιμής – αξίας, χώροι επιβατών, ποιότητα κύλισης, άνεση ανάρτησης

(-): Αίσθηση επιλογέα ταχυτήτων και τιμονιού, κλίσεις αμαξώματος στις στροφές

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 1.598 κ.εκ., Ισχύς: 109/5.800 ps/σ.α.λ., Ροπή: 150/4.000 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 10,7 δλ., Τελική ταχύτητα: 187 χλμ./ώρα, Μεικτή κατανάλωση: 7,1 λτ./100 χλμ., Χώρος αποσκευών: 404 λίτρα

Μέση τιμή: 4.700 ευρώ, Τέλη κυκλοφορίας: 280 ευρώ, Τεκμήριο: 4.480 ευρώ

Βασικός εξοπλισμός: ABS, 2 αερόσακοι, ηλ. παράθυρα εμπρός, ηλ. καθρέφτες, ηχοσύστημα.

Get it on Google Play Download on the App Store