10 μεταχειρισμένα μεσαία αυτοκίνητα σε χαμηλές τιμές

Τα μεσαίας κατηγορίας αυτοκίνητα απευθύνονται σε οικογενειακό κοινό, το οποίο αναζητά άνετους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές, χωρίς παράλληλα να γίνονται παραχωρήσεις σε ανέσεις, ασφάλεια, εξοπλισμό αλλά και ποιότητα.

Τα περισσότερα μεσαία μοντέλα που διατίθενται ως μεταχειρισμένα διαθέτουν κυρίως κινητήρες 1.6 έως 1.8 λίτρων, όσον αφορά στα μοντέλα του 2006 – 2007, στα οποία επικεντρωθήκαμε και πωλούνται σε χαμηλές τιμές. Εμείς επιλέξαμε 10 μεσαία αυτοκίνητα και σας τα παρουσιάζουμε με πλήρη στοιχεία (εξοπλισμό, τεχνικά χαρακτηριστικά, θετικά και αρνητικά, ενδεικτική μέση τιμή κ.λπ.).

Chevrolet Lacetti Sedan 1.6 του 2007

Μια οικονομική πρόταση στη μεσαία κατηγορία αποτελεί το σεντάν Chevrolet Lacetti, το οποίο απευθύνεται σε ένα συντηρητικό αγοραστικό κοινό που αναζητά ένα άνετο… Περισσότερα εδώ.

Citroen C5 1.8 του 2007

Το ανανεωμένο Citroen C5 του 2007 διαθέτει σύγχρονα στοιχεία και είναι ένα ιδιαίτερα άνετο οικογενειακό αυτοκίνητο με φινετσάτη αισθητική. Μοντέρνα στοιχεία παρουσιάζει… Περισσότερα εδώ.

Ford Mondeo 1.8 του 2006

Μία ολοκληρωμένη επιλογή για τον οικογενειάρχη που αναζητά ένα πολύ καλό μεσαίο αυτοκίνητο σε χαμηλή τιμή και με πολύ καλό εξοπλισμό είναι το παλαιότερο Ford… Περισσότερα εδώ.

Hyundai Elantra 1.6 του 2007

Το μεσαίο μοντέλο Hyundai Elantra του 2007 αφορά στο ανανεωμένο με τις αλλαγές τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό με την συντηρητική σχεδίαση. Στον θάλαμο των… Περισσότερα εδώ.

Mazda6 1.8 του 2006

Για τους οικογενειάρχες που αναζητούν ένα μεσαίο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με όλες τις ανέσεις αλλά και με σπορτίφ παράλληλα χαρακτηριστικά, το παλαιότερο Mazda6 1.8… Περισσότερα εδώ.

Opel Vectra 1.6 του 2007

Το τελευταίας γενιάς ανανεωμένο Vectra αποτελεί και αυτό με την σειρά του ένα αξιόλογο οικογενειακό αυτοκίνητο, το οποίο προσφέρεται σε χαμηλές τιμές από την αρχική έκδοση… Περισσότερα εδώ.

Peugeot 407 1.8 του 2005

Η δυναμική σχεδίαση του εμπρός κυρίως τμήματος του αμαξώματος του 407 αποτελεί ένα από τα βασικά του γνωρίσματα που το κάνουν ελκυστικό και σύγχρονο. Στον θάλαμο των… Περισσότερα εδώ.

Renault Laguna 1.6 του 2007

Το ανανεωμένο Renault Laguna του 2007 είχε αναβαθμιστεί σε σχεδίαση, ποιότητα και στα μηχανικά μέρη, παρουσιάζοντας πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά. Σχεδιαστικά ακόμα και με… Περισσότερα εδώ.

Skoda Octavia5 1.6 MPI του 2007

Η Octavia είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μεσαία αυτοκίνητα, ενώ στη δεύτερη γενιά (Octavia5) διαθέτει πολλά θετικά γνωρίσματα και αποτελεί μία από τις καλύτερες αγορές… Περισσότερα εδώ.

Toyota Avensis 1.6 του 2006

Μία από τις πιο δημοφιλείς προτάσεις στην κατηγορία των μεσαίων αυτοκινήτων είναι και το Toyota Avensis, καθώς προσφέρει ότι αναζητά ένας οικογενειάρχης συν πολύ καλό… Περισσότερα εδώ.

Get it on Google Play Download on the App Store