Hyundai Elantra 1.6 μεταχειρισμένο 2007

Το μεσαίο μοντέλο Hyundai Elantra του 2007 αφορά στο ανανεωμένο με τις αλλαγές τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό με την συντηρητική σχεδίαση. Στον θάλαμο των επιβατών την ποιότητα των υλικών αναβαθμίζουν τα μαλακά τμήματα που υπάρχουν στο ταμπλό και στις επενδύσεις των θυρών, ενώ ικανοποιητικό είναι το φινίρισμα και η εργονομία. Από τα στοιχεία που θα ικανοποιήσουν με το παραπάνω τις ανάγκες μιας οικογένειας είναι οι άνετοι χώροι στο θάλαμο των επιβατών, αφού πέντε άτομα θα μετακινηθούν δίχως παραχωρήσεις. Όσο για τις αποσκευές, υπάρχουν 415 λίτρα, τα οποία επαρκούν αλλά είναι λιγότερα έναντι άλλων μεσαίων αυτοκινήτων.

Οδηγώντας το Elantra, γίνεται άμεσα αισθητή η μαλακή ρύθμιση της ανάρτησης, η οποία προσφέρει πολύ καλή άνεση σε κάθε διαδρομή. Βέβαια σε δρόμο με στροφές και σβέλτους ρυθμούς οι κλίσεις του αμαξώματος είναι τονισμένες, ενώ ο οδηγός λαμβάνει μέτρια αίσθηση από το τιμόνι. Τέλος, όσον αφορά στον κινητήρα των 1.6 λίτρων με τους 107 ίππους επαρκεί για να κινήσει το όχημα σε ικανοποιητικούς ρυθμούς, έχει θετικό τράβηγμα από τις χαμηλές στροφές και ο θόρυβος που παράγει δεν ενοχλεί ιδιαίτερα.

(+): Σχέση τιμής – αξίας, χώροι επιβατών, αξιοπιστία, άνεση ανάρτησης

(-): Οδηγική αίσθηση, συντηρητική εικόνα, κλίσεις αμαξώματος στις στροφές

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 1.599 κ.εκ., Ισχύς: 107/5.800 ps/σ.α.λ., Ροπή: 143/3.000 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 11,0 δλ., Τελική ταχύτητα: 182 χλμ./ώρα, Μεικτή κατανάλωση: 7,4 λτ./100 χλμ., Χώρος αποσκευών: 415 λίτρα

Μέση τιμή: 4.000 ευρώ, Τέλη κυκλοφορίας: 280 ευρώ, Τεκμήριο: 4.480 ευρώ

Βασικός εξοπλισμός: ABS, 2 αερόσακοι, ηλ. παράθυρα εμπρός – πίσω, ηλ. καθρέφτες, κλιματισμός, ηχοσύστημα.

Get it on Google Play Download on the App Store