Toyota Avensis 1.6 μεταχειρισμένο του 2006

Μία από τις πιο δημοφιλείς προτάσεις στην κατηγορία των μεσαίων αυτοκινήτων είναι και το Toyota Avensis, καθώς προσφέρει ότι αναζητά ένας οικογενειάρχης συν πολύ καλό όνομα στον τομέα της αξιοπιστίας. Θετικά είναι τα στοιχεία που αποκομίζει κανείς από το εσωτερικό, το οποίο χαρακτηρίζεται για το πολύ καλό φινίρισμα, την στιβαρή συναρμολόγηση και τα προσεγμένης ποιότητας μαλακά υλικά στο ταμπλό. Επιπλέον, ο θάλαμος επιβατών του Avensis διακρίνεται και για τους άνετους διαθέσιμους χώρους, ενώ μεγάλος με την σειρά του είναι και ο χώρος αποσκευών των 520 λίτρων.

Οδηγώντας το Avensis τα πρώτα στοιχεία που εκτιμά ο οδηγός είναι η φιλικότητα που προσφέρει, η αυξημένη άνεση και η πολύ καλή ποιότητα κύλισης. Από την άλλη όμως πλευρά το μεσαίο Toyota διαθέτει ελαφρύ και με μέτρια αμεσότητα τιμόνι, καθώς σχετικά απότομες αντιδράσεις στα όρια πρόσφυσης. Ο κινητήρας των 1.6 λίτρων με τους 110 ίππους είναι εύστροφος, ελαστικός και κινεί με άνεση το αυτοκίνητο.   

(+): Επιδόσεις, χώροι, αξιοπιστία, ποιότητα κατασκευής, ποιότητα κύλισης

(-): Αίσθηση τιμονιού, απότομες αντιδράσεις του αυτοκινήτου στα όρια

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 1.598 κ.εκ., Ισχύς: 110/6.000 ps/σ.α.λ., Ροπή: 150/3.800 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 12,0 δλ., Τελική ταχύτητα: 195 χλμ./ώρα, Μεικτή κατανάλωση: 7,2 λτ./100 χλμ., Χώρος αποσκευών: 520 λίτρα

Μέση τιμή: 6.500 ευρώ, Τέλη κυκλοφορίας: 280 ευρώ, Τεκμήριο: 4.480 ευρώ

Βασικός εξοπλισμός: ABS, 7 αερόσακοι, ηλ. παράθυρα εμπρός, ηλ. καθρέφτες, κλιματισμός, ηχοσύστημα.

Get it on Google Play Download on the App Store