Εκρηκτικό Dodge Challenger SRT Hellcat με 600+ ίππους

Το προσφάτως ανανεωμένο Dodge Challenger SRT αποκτά τη νέα κορυφαία και άκρως δυναμική έκδοση Hellcat με τον V8 υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 6.2 λίτρων απόδοσης άνω των 600 ίππων (έναντι 485 ίππων του ατμοσφαιρικού). Αμφότερα τα Challenger SRT εφοδιάζονται με το αναβαθμισμένο 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή προαιρετικά για πρώτη φορά, με το αυτόματο 8τάχυτο TorqueFlite.

Επιπλέον, εφοδιάζονται με νέες επιλογές οδήγησης, όπως είναι η Default, η οποία ενεργοποιείται αυτόματα με την εκκίνηση του οχήματος, η Sport για αυξημένες επιδόσεις έναντι της Default, η Track για επίσης μέγιστες επιδόσεις σε λείες, στεγνές επιφάνειες και την Custom που επιτρέπει στον οδηγό να προσαρμόσει την απόδοση του οχήματος.

Εκτός από τις μηχανικές βελτιώσεις υπάρχουν και οι απαραίτητες αισθητικές που τονίζουν περαιτέρω τη μυώδη εμφάνιση του κορυφαίου Dodge Charger, όπως είναι οι ζάντες των 20 ιντσών με ελαστικά 245/45 εμπρός και 275/40 πίσω και τα πιο τονισμένα σπόιλερ και αεροτομές. Παράλληλα για τη πέδηση φροντίζουν μεγαλύτερα 6πίστονα δισκόφρενα διαμέτρου 390 χιλιοστών της Brembo.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί η στάνταρ 8.4 ιντσών οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων Uconnect, όπου αναγράφονται πάρα πολλές πληροφορίες για τον χειρισμό του αυτοκινήτου και τις επιμέρους λειτουργίες (βλ. σχετικές φωτογραφίες).  

Get it on Google Play Download on the App Store