Ανακοινώθηκε το σύνθημα της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου




Η Hyundai Motor Company, επίσημος συνεργάτης της αυτοκίνησης του Μουντιάλ, 2014 FIFAWorldCup ™ στη Βραζιλία, ανακοίνωσε σήμερα τους νικητές του προγράμματος «BeThereWith Hyundai (BTWH)». Τα 32 νικηφόρα συνθήματα θα αναρτηθούν στα λεωφορεία που θα μετακινούν τις εθνικές ομάδες των χωρών κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Φίλαθλοι του Μουντιάλ απ’όλο τον κόσμο υπέβαλαν για τις συμμετέχουσες εθνικές ομάδες στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στη Βραζιλία συνθήματα από τις 17 Οκτωβρίου 2013 έως 27 Φεβρουαρίου 2014 μέσω της ιστοσελίδας FIFA.com και συλλέχθηκαν περισσότερα από 160.000 συνθήματα κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου. Ο τελικός κατάλογος απαρτίζονταν από τα τρία καλύτερα συνθήματα ανά ομάδα και περίπου 280.000 φίλαθλοι του ποδοσφαίρου από όλο τον κόσμο συμμετείχαν στην ψηφοφορία για τα αγαπημένα τους συνθήματα από τις 22 Απριλίου–7 Μαΐου, ενώ το σύνολο των ψήφων έφθασε σχεδόν στο εκατομμύριο.

Ειδικότερα, ο φίλαθλος που υπέβαλε το νικητήριο σύνθημα για την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης "Three million dreams… Let’s go Uruguay" επελέγη ως τυχερός νικητής που θα λάβει ένα πακέτο FIFAWorldCup ™ 2014, που συμπεριλαμβάνει εισιτήρια αγώνα, αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχείο σε έναν αγώνα από το γύρο των 16. Οι 32 συμμετέχοντες των οποίων τα συνθήματα επιλέχθηκαν ως νικητήρια συνθήματα για την κάθε εθνική ομάδα θα λάβουν ειδικά διαμορφωμένες φωτογραφίες με το σύνθημά τους να κοσμεί το αντίστοιχο λεωφορείο της εθνικής ομάδας της χώρας τους.

Τα 32 νικηφόρα συνθήματα που θα αναρτηθούν στα λεωφορεία που τα μετακινούν τις εθνικές ομάδες των χωρών κατά τη διάρκεια του 2014 FIFAWorldCup ™ στη Βραζιλία μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA http://www.fifa.com/worldcup/games/be-there-with-hyundai/

Το Ελληνικό νικητήριο σύνθημα που επιλέχθηκε από τη FIFA και θα αναρτηθεί στο λεωφορείο που θα μετακινεί την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια του 2014 FIFAWorldCup ™ στη Βραζιλία, είναι το ακόλουθο:

«Heroes play like Greeks» (Οι ήρωες παίζουν όπως οι Έλληνες).




Get it on Google Play Download on the App Store