Ανανεωμένο DS 5 με αβάν γκαρντ σχεδίαση και κινητήρες από 1.6 λτ.

Τέσσερα χρόνια μετά το λανσάρισμα του DS 5, η Citroen το ανανεώνει αισθητικά, σε τεχνολογία και κινητήρες. Εξωτερικά παρουσιάζει πιο εκλεπτυσμένη σχεδίαση μέσω του πλήρως ανασχεδιασμένου εμπρός τμήματος με τα νέα φωτιστικά σώματα, μάσκα και προφυλακτήρα, ενώ πίσω τη δυναμική του εικόνα ενισχύουν οι δύο τραπεζοειδείς απολήξεις της εξάτμισης, τα τύπου μπούμερανγκ φώτα και η χαμηλή οροφή με το μικρό παρμπρίζ. Στο εσωτερικό υπάρχει νέο υψηλής τεχνολογίας σύστημα interface αφής για έλεγχο όλων των λειτουργιών του αυτοκινήτου και Mirror Screen, ενώ μέσω των 12 λιγότερων χειριστηρίων βελτιώθηκε η εργονομία.  

Στον πλούσιο εξοπλισμό του ανανεωμένου DS 5 περιλαμβάνονται ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα με μνήμη και μασάς για τα μπροστινά, ρυθμιζόμενος φωτισμός, ηχοσύστημα Denon, αυτόματη λειτουργία προβολέων, κάμερα οπισθοπορείας και μια σειρά από συστήματα ανέσεων και ασφαλείας.

Πλούσια είναι και η γκάμα των αναβαθμισμένων Euro 6 κινητήρων, με τέσσερα μηχανικά σύνολα πετρελαίου και ένα βενζίνης. Ο τελευταίος είναι ο 1.6 THP 165, ενώ οι ντίζελ είναι οι 1.6 λτ. BlueHDI 120 και οι 2.0 λτ. BlueHDi 150 και BlueHDi 180. Επίσης, προσφέρεται και το DS 5 Hybrid 4X4 Diesel με 200 ίππους και κατανάλωση από 3,4 λτ./100 χλμ.  

Get it on Google Play Download on the App Store