Τιμές και εξοπλισμός της νέας Alfa Romeo Giuletta Sprint

Η νέα Alfa Romeo Giulietta Sprint ξεκινά τη διάθεσή της και στην χώρα μας, με πλούσιο εξοπλισμό και ακόμα πιο σπορτίφ εμφάνιση. Εξωτερικά διακρίνεται από τον σπορ πίσω προφυλακτήρα με το διαχύτη, την ευμεγέθη απόληξη της εξάτμισης, τις νέες ζάντες Sprint 17″ με τις 5 οπές και το ασημί φινίρισμα, το λογότυπο “Sprint”, το σκούρο ματ φινίρισμα σε εμπρός γρίλια, καλύμματα καθρεφτών, χειρολαβές και προβολείς ομίχλης, το μαύρο περίγραμμα παραθύρων, τα πλευρικά μαρσπιέ, τους σκουρόχρωμους προβολείς και τα «φιμέ» κρύσταλλα. Εσωτερικά ξεχωρίζουν τα μαύρα σπορ τελειώματα, ενισχυμένα από το ύφασμα και τα καθίσματα Alcantara Sprint με κόκκινες ραφές και το λογότυπο στα προσκέφαλα. Ένα ακόμη στάνταρ χαρακτηριστικό είναι το δερμάτινο τιμόνι με κόκκινες ραφές, ενώ το ταμπλό και οι πόρτες έχουν ένα εκλεπτυσμένο τελείωμα σε χρώμα “carbon”.

Η νέα Giulietta Sprint θα προσφέρεται με το ντίζελ 1.6 JTDM-2 105hp και τον βενζινοκινητήρα 1.4 150hp. Ο πλούσιος εξοπλισμός, βασισμένος στην πλούσια έκδοση Distinctive, περιλαμβάνει επιπλέον κάθισμα συνοδηγού ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος, καθίσματα από ύφασμα και Alcantara με λογότυπο Sprint στα προσκέφαλα και κόκκινες ραφές, δερμάτινο τιμόνι με κόκκινες ραφές, μοχλό ταχυτήτων και χειρόφρενο με κόκκινες ραφές, καθώς και τις νέες ζάντες αλουμινίου. Ο σπορ χαρακτήρας της Giulietta Sprint εκφράζεται επίσης από την μαύρη επένδυση στην οροφή και τα πατάκια από βελούδο.

Οι τιμές της Giulietta Sprint (με απόσυρση και προωθητική ενέργεια) διαμορφώνονται στα 21.850 € για τη βενζινοκίνητη Multiair 1.4 150hp και στα 22.400 € για τη ντίζελ 1.6 JTDM-2 105hp.

Get it on Google Play Download on the App Store