Επίσημα το SUV Citroen DS Wild Rubis

Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν ολόκληρο το νέο πρωτότυπο Citroen DS Wild Rubis, το οποίο θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 20 Απριλίου στην έκθεση αυτοκινήτου της Σαγκάης. Η σχεδίασή του είναι αρκετά δυναμική και εντυπωσιακή από άκρη σε άκρη με επιβλητικά στοιχεία και σπορτίφ λεπτομέρειες.

Μπροστά ξεχωρίζουν τα LED φωτιστικά σώματα και η μεγάλη μάσκα που προεξέχει, το καπό με τις έντονες νευρώσεις, που μοιάζουν σα να προεκτείνονται και στην οροφή. Στο πλάι κυριαρχεί η τονισμένη «γραμμή» που διατρέχει το αμάξωμα, ενώ πίσω το βλέμμα εστιάζει στις έντονες πτυχώσεις στα φτερά, την αεροτομή στο τελείωμα της οροφής και τις νίκελ επιφάνειες στα φωτιστικά σώματα και στους προφυλακτήρες. Επιπλέον, το βαθύ κόκκινο χρώμα, μεταβάλλεται με την ένταση του φωτός, όπως αντίστοιχα συμβαίνει σε ένα πολύτιμο ρουμπίνι.

To Citroen DS Wild Rubis είναι μακρύ (4,7 μέτρα), πλατύ (1,95 μέτρα) και σχετικά ψηλό (1,59 μέτρα) δεδομένου του crossover χαρακτήρα του, με μακρύ μεταξόνιο (2,9 μ.) και ζάντες 21 ιντσών. Το μελλοντικό SUV της σειράς DS κινείται από ένα υβδιδικό plug-in μηχανικό σύνολο, χωρίς ακόμα να έχουν δοθεί περισσότερα επίσημα στοιχεία.  

Get it on Google Play Download on the App Store