O Loeb «στρίβει» το Citroen DS3 Cabrio (video)

O ταλαντούχος και 9 φορές πρωταθλητής Sebastien Loeb δοκιμάζει το νέο Citroen DS3 Cabrio, το οποίο βρίσκει σπορτίφ με πολύ νεανική σχεδίαση και με μοντέρνα πίσω τρισδιάστατα φωτιστικά σώματα, ενώ τραβάει χειρόφρενο στις στροφές μιας «φιδίσιας» διαδρομής. Παράλληλα αναφέρει ότι η πρώτη του επαφή με Citroen ήταν με το 2CV του πατέρα του, σε πολύ μικρή ηλικία.  

Να υπενθυμίσουμε ότι το DS3 Cabrio έχει λανσαριστεί πρόσφατα στην Ελλάδα με τιμή από 18.500 ευρώ με τον αρχικό κινητήρα 1.2 VTi 82 PS και εξοπλισμό που περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- ESP, 6 αερόσακους, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, air condition, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, προβολείς ομίχλης, ράδιο CD κ.α.  

Όσον αφορά στην υφασμάτινη οροφή, απαιτεί μόλις 16 δλ. για να κλείσει, ενώ έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί σε ταχύτητες έως και 120 χλμ./ώρα πάντα με ηλεκτρικό τρόπο. Επιπλέον, ο χρήστης έχει την επιλογή να ανοίξει την οροφή σε τρεις θέσεις: ενδιάμεση, οριζόντια και τελείως ανοικτή. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί από τους μηχανικούς της Citroen στην ηχομόνωση της οροφής, στον μικρό της όγκο και βάρος με αποτέλεσμα να μην επηρεάζονται και οι διαθέσιμοι χώροι.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τον πλήρη τιμοκατάλογο και εξοπλισμό. 

Get it on Google Play Download on the App Store