BMW M5 Nighthawk Special Edition 575 PS

Μόλις 10 αντίτυπα θα διατεθούν της πολύ… αγριεμένης BMW M5 Nighthawk στην Ιαπωνία, όπου και άλλες φορές η γερμανική φίρμα έχει λανσάρει ειδικά μοντέλα για την εκεί τοπική αγορά. Το μεγάλο και εντυπωσιακό σεντάν της BMW διακρίνεται εξωτερικά από το Frozen Black Matt χρώμα, τις σκουρόχρωμες ζάντες των 20 ιντσών, ενώ μαύρο χρώμα έχουν με την σειρά τους τα αεροδυναμικά βοηθήματα, η μάσκα, οι καθρέπτες και συνολικά ολόκληρο το αμάξωμα.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το εσωτερικό με το δερμάτινο πορτοκαλί σαλόνι, που έρχεται σε αντίθεση με το μαύρο αμάξωμα. Επίσης εφοδιάζεται με το BMW M Performance πακέτο, με επενδύσεις ανθρακονήματος.

Εκτός από τις αλλαγές στην εμφάνιση, η BMW M5 Nighthawk φέρει και βελτιώσεις στα μηχανικά μέρη. Για την κίνησή της φροντίζει ο V8 απόδοσης 575 ίππων (Competition Package), ο οποίος επιταχύνει το… θηρίο στο 0-100 χλμ./ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα. Για ακόμα καλύτερα δυναμικά χαρακτηριστικά στο δρόμο, η περιορισμένης παραγωγής M5 εφοδιάζεται με χαμηλωμένη ανάρτηση και το Active M Differential για περαιτέρω βελτίωση της πρόσφυσης. Τέλος, η τιμή της BMW M5 Nighthawk στην Ιαπωνία ανέρχεται στα 18.200.000 γιεν (σχεδόν 140.000 ευρώ), ενώ οι παραδόσεις στους μοναδικούς 10 «τυχερούς» και ευκατάστατους θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Οκτώβριο. 

Get it on Google Play Download on the App Store