Στην παραγωγή το 2018 η νέα κορυφαία BMW Σειρά 8

Στη Γερμανία θα κατασκευάζεται η νέα BMW Σειρά 8 από το 2018 και ύστερα, με το εργοστάσιο της εταιρείας στο Dingolfing να αναλαμβάνει την παραγωγή του κορυφαίου γερμανικού κουπέ. Σήμερα, το εργοστάσιο κατασκευάζει τις BMW Σειρά 3, Σειρά 4, Σειρά 5, Σειρά 6 και Σειρά 7 και αναμένεται στο τέλος της χρονιάς να κλείσει με νέο ρεκόρ παραγωγής 369.000 αυτοκινήτων.

Σε ό,τι αφορά στη Σειρά 8, η παραγωγή της θα ξεκινήσει το 2018, ώστε το νέο μοντέλο να είναι διαθέσιμο στις αγορές της Ευρώπης και των Η.Π.Α. Το 2019 η BMW θα προσθέσει στη γκάμα της «8άρας» και την κάμπριο έκδοσή της, δημιουργώντας έτσι ένα δίδυμο που θα βάλει δύσκολα στις Mercedes S-Class Coupe και Cabrio.

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή BMW 420i Coupe

Θυμίζουμε ότι η Σειρά 8 έχει προς το παρόν κάνει την εμφάνισή της μόνο ως πρωτότυπο τον περασμένο Μάιο. Η έκδοση παραγωγής αναμένεται να μην διαφέρει αισθητά από το πρωτότυπο, ενώ οι κινητήρες της θα είναι ο 3λιτρος 6κύλινδρος Twin Power Turbo της BMW και ο V8 των 4,4 λίτρων.

Στην κορυφή της γκάμας της νέας BMW Σειρά 8 θα τοποθετηθεί η νέα BMW M8, με μοτέρ που αναμένεται να αγγίζει τους 615 ίππους ισχύος, εξασφαλίζοντας κορυφαίες επιδόσεις. Περισσότερα για την M8, όπως και για όλες τις εκδόσεις της Σειρά 8 θα γνωρίζουμε μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Διαβάστε ακόμα: Η επόμενη BMW Σειρά 2 θα παραμείνει πισωκίνητη


Get it on Google Play Download on the App Store