Ανανέωση για τη BMW M3

Σε μια δεύτερη χρονικά ανανέωση της M3 F80 προχωρά η BMW σύμφωνα με επίσημες φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, από τις οποίες αποκαλύπτεται ότι η κορυφαία Σειρά 3 θα λάβει τις ίδιες εξωτερικές αλλαγές με αυτές της πρόσφατα ανανεωμένης BMW M4.

Ουσιαστικά, το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στο εμπρόσθιο τμήμα, εκεί όπου η ανανεωμένη BMW M3 αποκτά νέα Full-LED φώτα, τα οποία πλέον συνδέονται οπτικά όταν είναι αναμμένα με τη χαρακτηριστική γρίλια της μάσκας της βαυαρικής φίρμας.

Διαβάστε ακόμα: BMW M4 GTS «μαύρη μαγεία»

Εκτός από τα νέα φώτα, στο εσωτερικό αναμένεται να δούμε όπως και στη M4, εμπρός καθίσματα με φωτιζόμενα σήματα M στις πλάτες τους, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι το σύστημα πολυμέσων θα έχει το νέο λειτουργικό σύστημα και τις νεότερες λειτουργίες (WiFi Spot, σύστημα φόρτισης smartphonesκ.λπ.), που απέκτησε και στην κουπέ κορυφαία BMW.

Στο πεδίο του κινητήρα, παραμένει χωρίς αλλαγές ο twin-turbo 3λιτρος 6κύλινδρος κινητήρας βενζίνης της BMW με 431 άλογα και 0-100 χλμ./ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα για την έκδοση με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή σε 4,1 δευτερόλεπτα για αυτή με το 7τάχυτο διπλού συμπλέκτη αυτόματο.

Get it on Google Play Download on the App Store