BMW M4 GTS «μαύρη μαγεία»

Η BMW M4 GTS είναι η πιο… ακραία εκδοχή της M4 και αποτελεί μία βελτιωμένη από το ίδιο το εργοστάσιο εκδοχή του sport coupe γερμανικού μοντέλου. Εδώ όμως θα τη δούμε να παίρνει άλλη διάσταση μόλις με μία αλλαγή του σετ ζαντών το οποίο πλέον είναι της Vorsteiner και μαύρη ματ μεμβράνη.

Διαβάστε ακόμη: BMW M2 με 480 ίππους, σκέτη τρέλα

Η BMW M4 έχει εξελιχθεί σε αγαπημένο παιδί των βελτιωτών. Όταν όμως το ίδιο το M Division της BMW έχει βελτιώσει στα… άκρα την BMW M4 GTS τότε πολλοί λίγα είναι αυτά που μένουν σε έναν βελτιωτή για να κάνει επάνω σε αυτό το βαυαρικό αριστούργημα το οποίο μετατράπηκε έτσι από αγαπημένο παιδί των βελτιωτών σε… ανεπιθύμητο.

Υπάρχει όμως ένας βελτιωτικός οίκος που τόλμησε να βάλει το χέρι του στην BMW M4 GTS και αυτός δεν είναι άλλος από τον Vorsteiner. Βέβαια και αυτός δεν έκανε και πολλά επάνω στο γερμανικό κουπέ. Συγκεκριμένα τοποθέτησε ματ μεμβράνη σε μαύρο χρώμα και την συνδύασε με ένα νέο σετ ζαντών, οι οποίες έχουν την κωδική ονομασία V-FF 106 και είναι 19 ιντσών.

Δείτε επίσης: Στο σφυρί απίστευτη BMW Σειρά 5 Alpina B10

Εμείς να θυμίσουμε πως η BMW M4 GTS εφοδιάζεται με το 3.0 λτ. μοτέρ της M4, το οποίο αποδίδει για την περίσταση 500 ίππους και κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3.8 δλ. ενώ έχει τελική ταχύτητα 305 χλμ./ώρα.


Get it on Google Play Download on the App Store