Alfa Romeo 4C 1750 με 313 ίππους και επιδόσεις supercar

Η νέα Alfa Romeo Giulia QV με τους 510 ίππους μπορεί να έχει κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας αυτές τις μέρες στον χώρο του αυτοκινήτου, ωστόσο η 4C είναι αυτή που έφερε ξανά την Alfa Romeo στις παραδόσεις. Η άκρως γοητευτική, δυναμική, πισωκίνητη 4C δέχεται τις φροντίδες της Pogea Racing, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε απόδοση.

Ο 1750 turbo κινητήρας της 4C με απόδοση 240 ίππων, μετά την προσθήκη νέων τούρμπο, νέου συστήματος εξάτμισης, επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου και αναβάθμισης της τροφοδοσίας καυσίμου και του συστήματος ψύξης, αποδίδει 313 ίππους και 435 Nm ροπής στο πακέτο Stage 1 Plus. Οι επιδόσεις που προσφέρει στο πολύ ελαφρύ αμάξωμα των μόλις 895 κιλών είναι επιπέδου supercar, αφού επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,9 δλ. (έναντι 4,5 δλ. της νορμάλ), φτάνει τα πρώτα 200 χλμ./ώρα σε 14 δλ. και η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 301 χλμ./ώρα (έναντι 258 χλμ./ώρα).

Οι αισθητικές παρεμβάσεις εντοπίζονται στις προσθήκες τμημάτων από ανθρακόνημα, όπως είναι η πίσω αεροτομή, το εμπρός σπόιλερ, ο διαχύτης, τα καλύμματα των καθρεπτών και των εμπρός φωτιστικών σωμάτων. Επιπλέον, η αναβαθμισμένη 4C εφοδιάζεται με ρυθμιζόμενη ανάρτηση και νέες ζάντες 19 ιντσών εμπρός και 18άρες πίσω. Όλα καλά, αλλά τα σήματα της Alfa Romeo έπρεπε να παραμείνουν στην θέση τους…

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store