Ford Transit Μ-Sport με αγωνιστική περιβολή WRC!

Το περιορισμένης παραγωγής Ford Transit με αγωνιστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το WRC, είναι ίσως το βαν που πολλοί θα ήθελαν όχι μόνο για τις μεταφορές τους, αλλά και για ιδιωτική χρήση στην επιβατική έκδοση. Η εξέλιξη του Ford Transit «WRC» έχει γίνει από τη Βρετανική εταιρεία Van Sport σε συνεργασία με την M-Sport, η οποία συμμετέχει στο WRC με το Fiesta RS WRC.


Από το μικρό αγωνιστικό Ford είναι εμπνευσμένη η εξωτερική εμφάνιση του Transit M-Sport, με το τύπου WRC body kit εξωτερικά και το δερμάτινο χειροποίητο εσωτερικό με τις μπλε ζώνες ασφαλείας, τις μπλε ραφές στις επενδύσεις, την αριθμημένη πλακέτα παραγωγής και τον λευκό πίνακα οργάνων με το μπλε φόντο. Εξωτερικά, εκτός από τα διάφορα αεροδυναμικά βοηθήματα και προσθήκες ξεχωρίζουν ακόμα οι αγωνιστικές ζάντες διαμέτρου 18 ιντσών, οι αυτοκόλλητες ταινίες M-Sport και το νέο σύστημα εξάτμισης που ενσωματώνεται στον πίσω προφυλακτήρα.

Όσο για τον κινητήρα, μη φανταστείτε ότι τοποθετήθηκε ο αγωνιστικός 1.6 EcoBoost ή κάποιος άλλος ευρείας παραγωγής EcoBoost από επιβατικό Ford, αλλά παραμένει ο ντίζελ 2.2 λτ. TDCi σε τρεις εκδόσεις ισχύος, με 100, 125 ή 155 ίππους.

Get it on Google Play Download on the App Store