Mercedes GLA 220 CDI AMG Sport Package Brabus D3


Ο γνωστός βελτιωτής των μοντέλων της Mercedes, η Brabus παρουσιάζει μία ακόμα πρόταση αναβάθμισης για το μικρομεσαίο SUV GLA, με βάση την ντίζελ έκδοση 220 CDI εφοδιασμένη με το AMG Sport Package. Αρχικά ξεχωρίζει για το πορτοκαλί χρώμα του αμαξώματος που βγάζει μάτια και τα μαύρα τμήματα, τα οποία δημιουργούν έντονη αντίθεση. Αυτά είναι το εμπρός σπόιλερ, οι αεραγωγοί στον μπροστινό προφυλακτήρα, ο διαχύτης πίσω, η αεροτομή, οι ράγες οροφής, οι προσθήκες στα μασπιέ και οι ζάντες με τις πορτοκαλί λεπτομέρειες.

Στο σπορτίφ εσωτερικό με τα τύπου μπάκετ καθίσματα με επενδύσεις δέρματος και αλκαντάρα, οι κόκκινες ραφές τονίζουν το δυναμικό στιλ του αυτοκινήτου μαζί με τα αλουμινένια πεντάλ και τα πατάκια με το κόκκινο περίγραμμα.

Εκτός από αισθητικές αναβαθμίσεις, η Brabus D3 GLA 220 CDI φέρει και μηχανικές βελτιώσεις. Ο 2.2 λτ. ντίζελ κινητήρας με εργοστασιακή ισχύ 170 ίππων και 350 Nm ροπής αποδίδει μετά τη μετατροπή 210 ίππους και 410 Nm ροπής. Από πλευράς επιδόσεων επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 8 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 220 χλμ./ώρα (έναντι 8,3 δλ.  και 220 χλμ./ώρα της νορμάλ).

Get it on Google Play Download on the App Store