Μια Ford Mustang με 705 άλογα και επιδόσεις supercar

Η γερμανική GME Performance παίρνει τη Ford Mustang και μέσα από μια σειρά από βελτιώσεις, καταφέρνει να της χαρίσει 705 άλογα ισχύος προσφέροντάς της άκρως εκρηκτικές επιδόσεις. Παράλληλα, η εταιρεία βελτίωσης αναβαθμίζει και την ανάρτηση, τα φρένα και την εμφάνιση.

Ειδικά στον κινητήρα, το 5λιτρο V8 μοτέρ της Ford έχει αποκτήσει +284 άλογα σε σχέση με το εργοστάσιο, μετά από την προσθήκη ενός κομπρέσσορα της Edelbrock, νέου intercooler και εισαγωγής, καινούργιου «προγράμματος», αλλά και μιας νέας εξάτμισης, με ρύθμιση για τον ήχο της.

Εκτός από την αύξηση της δύναμης έχουμε και αύξηση της ροπής στα 800 Nm. Στο πεδίο των επιδόσεων, ύστερα από τη βελτίωση αυτή η Mustang της GME Performance απαιτεί μόνο 3,9 δευτερόλεπτα για το 0-100 χλμ./ώρα, μπαίνοντας στα «χωράφια» των ισχυρότερων supercars. Η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 280 χλμ./ώρα.

Φυσικά, η αύξηση αυτή της ισχύος απαιτεί και μια σειρά από άλλες επεμβάσεις, όπως την αλλαγή της ανάρτησης (ελατήρια-αμορτισέρ) με μια νέα ρυθμιζόμενη αγωνιστικού τύπου, την ενίσχυση των φρένων με τρυπητούς δίσκους και αγωνιστικό σετ, αλλά και την προσθήκη ελαστικών υψηλών επιδόσεων με 21 ιντσών ζάντες.

Στο κομμάτι της σχεδίασης, η GME Performance φροντίζει ώστε η εκρηκτική της Mustang να δείχνει τη διαφοροποίησή της και έτσι, της «φορά» ένα νέο bodykit, που περιλαμβάνει καινούργιο μπροστινό σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές και πίσω διαχύτη. Τέλος, στο πίσω μέρος υπάρχει και επιλογή μεταξύ 4 διαφορετικού τύπου αεροτομών, ανάλογα με τα «θέλω» του ιδιοκτήτη.

Διαβάστε ακόμα: 

Η Mustang είναι το πρώτο σε πωλήσεις σπορ αυτοκίνητο παγκοσμίως 

Fiat 500 Giannini με 350 άλογα και πίσω κίνηση (+video) 

Κορυφαία βελτίωση με 820 άλογα για τα Audi RS 6 και RS 7


 

Get it on Google Play Download on the App Store