Κορυφαία βελτίωση με 820 άλογα για τα Audi RS 6 και RS 7

Κατά καιρούς έχουμε δει αρκετούς βελτιωτές να παρουσιάζουν τις προτάσεις τους για τα Audi RS 6 και RS 7, όμως η Wheelsandmore έρχεται για να προσφέρει τα περισσότερα δυνατά σε δύναμη και επιδόσεις στους ιδιοκτήτες των κορυφαίων μεγάλων γερμανικών μοντέλων.

Έτσι λοιπόν, η βελτιωτική εταιρεία τροποποιεί τις τουρμπίνες του 4λιτρου twin-turbo V8 μοτέρ της Audi, προσθέτει νέους σπορ καταλύτες και χειροποίητη εξάτμιση, αλλά και έναν νέο «εγκέφαλο». Μετά από αυτά, ο κινητήρας αυξάνει την ισχύ τους από τους 560 στους 820 ίππων, ενώ και η ροπή εκτοξεύεται στα 980 Nm (+280 Nm).

Όπως είναι λογικό, με αυτή την αναβάθμιση τα Audi RS 6 και RS 7 αποκτούν έναν ακόμη πιο εκρηκτικό χαρακτήρα, όπως μεταφράζεται και στις επιδόσεις τους. Έτσι, η Wheelsandmore υπόσχεται μια πολύ υψηλή τελική ταχύτητα, που αγγίζει τα 344 χλμ./ώρα και βάζει τα δύο μοντέλα στα «χωράφια» των ισχυρότερων supercars.

Φυσικά, αυτή η αύξηση της δύναμης απαιτεί και μια σειρά από άλλες βελτιώσεις και έτσι, η Wheelsandmore τοποθετεί μια νέα ρυθμιζόμενη ανάρτηση της KW για το RS 6 ή την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση LowMAXX για το RS 7. Νέοι είναι και οι τροχοί, με 22 ιντσών 6Sporz ζάντες της Wheelsandmore σε διάφορα χρώματα, αλλά και χαμηλοπρόφιλα ελαστικά μεγέθους 305/25 της Continental.

Διαβάστε ακόμα:

Πύραυλος Mercedes-AMG C 63 Coupe με 680 άλογα! 

Audi RS 7 900HP VS Lamborghini Aventador LP700-4 

Audi RS 7 Sportback με 750 ίππους για χαμηλές πτήσεις!


Get it on Google Play Download on the App Store