Πύραυλος Mercedes-AMG C 63 Coupe με 680 άλογα!

Με την ονομασία «6.8 Startrack» η βελτιωτική εταιρεία Wheelsandmore δημιουργεί ένα νέο project αναβάθμισης της κορυφαίας Mercedes-AMG C 63 Coupe, που στόχο έχει να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα στο γερμανικό μεσαίο κουπέ επιδόσεων.

Ειδικά για τον κινητήρα, μετά από την προσθήκη μεγαλύτερων διαστάσεων τουρμπίνων, προγράμματος, αλλά και μιας νέας σπορ εξάτμισης με καινούργιο καταλύτη, ο 4λιτρος V8 biturbo της Mercedes-AMG έχει αυξήσει την ισχύ του στα 680 άλογα και τη ροπή στα 820 Nm.

Διαβάστε ακόμα: Έτσι θα μοιάζει η Mercedes-AMG των 1.000+ ίππων

Έχουμε λοιπόν αύξηση κατά 170 ίππους στη δύναμη και κατά 120 Nm της ροπής (σε σχέση με την top«S» έκδοση της C 63 Coupe), κάτι που αναμένεται να προσφέρει καταιγιστικούς χρόνους επιδόσεων από στάση και να μειώσει περαιτέρω τις επιταχύνσεις εν κινήσει.

Μαζί με αυτά, η Wheelsandmore προσδίδει στην νέα εξάτμιση και ρυθμιζόμενα κλαπέτα, για βελτίωση του παρεχόμενου ήχου, ενώ υπάρχει και ένα νέο κιτ ανάρτησης της KW, με αισθητή μείωση της απόστασης από το έδαφος. Νέοι είναι και οι τροχοί, με επιλογή από τρεις διαφορετικές ζάντες 20 ιντσών, που συνδυάζονται με ελαστικά υψηλών επιδόσεων της Continental 255/30 και 305/25.


 

Get it on Google Play Download on the App Store