Η RevoZport βάζει το Golf στην πρίζα

Όσοι νομίζετε πως η άφιξη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα εξαλείψει την ανάγκη για βελτίωση στα αυτοκίνητα κάνετε λάθος. Και αυτή η μετατροπή της RevoZport για το VW e-Golf αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Η ανανεωμένη έκδοση του VW e-Golf έβδομης γενιάς παρουσιάστηκε πριν από λίγο καιρό και μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για αυτό εδώ. Πλέον, χάρη στην RevoZport έχουμε και μία βελτιωμένη εκδοχή του, η οποία  έχει να επιδείξει μία σειρά από εξωτερικές αλλαγές.

Συγκεκριμένα, ο βελτιωτικός οίκος έχει προσθέσει στο Razor 7E όπως ονομάζει το συγκεκριμένο Golf, εμπρός σπλίτερ, αεραγωγούς στον προφυλακτήρα, πλαϊνά σπόιλερ, αεροδυναμικό διαχύτη και αεροτομή οροφής.

Όλα τα παραπάνω μέρη είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, ενώ οι μπλε λεπτομέρειες φροντίζουν για την τόνωση του οικολογικού χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Για την ιστορία να πούμε πως η RevoZport δημιούργησε αυτό το VW e-Golf για να γιορτάσει την συμμετοχή της στο πρώτο e-Touring Car Challenge, το οποίο θα λάβει χώρα στην πίστα της Formula E στο Χονγκ Κονγκ.

Δείτε επίσης: 

Ανανεωμένο VW Golf: Πάει και σβηστό! (+video)

Η Volkswagen παθαίνει ηλεκτροπληξία…

Οδηγούμε το νέο VW Golf (+τιμές και εξοπλισμοί)


Get it on Google Play Download on the App Store