Βελτιωμένη Porsche 911 Turbo S Cabrio έτοιμη για πόλεμο!

Η Porsche 911 Turbo S Cabrio είναι έτσι κι αλλιώς ένα από τα ισχυρότερα cabrio της αγοράς, όμως η γερμανική βελτιωτική εταιρεία Edo Competition έρχεται να της προσφέρει ακόμη περισσότερα άλογα, αλλά και παράλληλα έναν νέο, special εξωτερικό χρωματισμό, που την καθιστά πραγματικά μοναδική.

Αρχικά και σε ό,τι αφορά στο εξωτερικό χρώμα, αυτό ονομάζεται «PTS Oliv-Green 274» και είναι ένα ανοιχτό πράσινο, το οποίο τονίζει τις γραμμές της 911 Turbo S Cabrio. Παράλληλα, η Edo Competition το συνδυάζει με μαύρες ζάντες, που αφήνουν να φανούν οι κίτρινες δαγκάνες των φρένων, καθιστώντας ακόμη πιο specialτην εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Διαβάστε ακόμα: Bonus ρεκόρ από την Porsche σε όλους τους εργαζομένους της

Επιπλέον των παραπάνω, η γερμανική βελτιωτική φίρμα προσφέρει στην Porsche 911 Turbo S Cabrio και μια special σπορ εξάτμιση, η οποία αυξάνει τη δύναμη των 580 ίππων στα 600 άλογα, ενώ παράλληλα βελτιώνει τον ήχο και είναι και πιο ελαφριά σε σχέση με την εργοστασιακή.

Στις επιδόσεις, η Edo Competition δεν ανακοινώνει πόση βελτίωση υπάρχει π.χ. στο 0-100 χλμ./ώρα έναντι του εργοστασιακού που βρίσκεται στα 3,0 δευτερόλεπτα, ωστόσο είναι σίγουρο ότι η 911 Turbo S Cabrio που δημιούργησε θα προσφέρει και αυτή καταιγιστικά νούμερα επιταχύνσεων.


 

Get it on Google Play Download on the App Store